Video Player is loading.

Up next


ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ «ΧΩΡΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΙΑΧΕΣ»

143 Views
Published on 30 Dec 2023 / In News and Politics

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ «ΧΩΡΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΙΑΧΕΣ» https://www.brighteon.com/e72f7e14-53df-4688-8731-e4323cba1814 , https://rumble.com/v446oro-only-christ-with-true-orthodox-homology-save-our-immortal-souls.html .

Καταρχάς δεν πρέπει να επικρίνουμε αδιάκριτα όλους τους χριστιανούς που απλώς χρησιμοποιούν και όχι "ακολουθούν" σαν Δόγμα το παλαιό ημερολόγιο γιατί η αίρεση σήμερα δεν είναι η αλλαγή του κοσμικού ημερολογίου αλλά η Παναίρεση σιωνιστική πανθρησκεία του Οικουμενισμού, όπως την διέγνωσε και ο αποτειχισμένος άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς, γιατί περιλαμβάνει στην ουσία στους κόλπους της όλες τις κατεγνωσμένες και καταδικασμένες από Οικουμενικές Συνόδους αιρέσεις, φιλιόκβε, παπισμό, μονοφυσιτισμό, εικονομαχία, προτεσταντισμό, "ειδωλολατρία" και άλλες...

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1971 (εξελέγη το 1931 επίσκοπος της νεοσυσταθείσης Επισκοπής Καρπαθίας αλλά από ταπείνωση δεν δέχτηκε την θέση εκείνη. ΔΕΝ ΕΝΤΕΙΧΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΝΕΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ) ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ", ΑΡ. ΦΥΛ. 144 - 15/6/1971, http://www.freevolition.gr/apoteixisipopovits.jpg... ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ): https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ... ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ «ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ.

«Ὁ Οἰκουμενισμός εἶναι κοινόν ὄνομα διά τούς ψευδοχριστιανισμούς, διά τάς ψευδοεκκλησίας τῆς Δυτικῆς Εὐρώπης.
Μέσα του εὑρίσκεται ἡ καρδία ὅλων τῶν εὐρωπαϊκῶν οὑμανισμῶν, μέ ἐπί κεφαλῆς τόν Παπισμόν. Ὅλοι δέ αὐτοί οἱ ψευδοχριστιανισμοί, ὅλαι αἱ ψευδοεκκλησίαι, δέν εἶναι τίποτε ἄλλο παρά μία αἵρεσις παραπλεύρως εἰς τήν ἄλλην αἵρεσιν. Τό κοινόν εὐαγγελικόν ὄνομά των εἶναι ἡ παναίρεσις. Διατί; Διότι εἰς τό διάστημα τῆς ἱστορίας αἱ διάφοροι αἱρέσεις ἠρνοῦντο ἤ παρεμόρφωνον ἰδιώματα τινά τοῦ Θεανθρώπου καί Κυρίου Ἰησοῦ, αἱ δέ εὐρωπαϊκαί αὗται αἱρέσεις ἀπομακρύνουν ὁλόκληρον τόν Θεάνθρωπον καί εἰς τήν θέσιν του τοποθετοῦν τόν Εὐρωπαῖον ἄνθρωπον. Ἐδῶ δέν ὑπάρχει οὐσιαστική διαφορά μεταξύ τοῦ Παπισμοῦ, Προτεσταντισμοῦ, Οἰκουμενισμοῦ καί ἄλλων αἱρέσεων, ὧν τό ὄνομα “λεγεών”» (Αρχιμ. Ιουστίνου Πόποβιτς, "Η Ορθόδοξος Εκκλησία και ο Οικουμενισμός", σελ. 224, μετάφρ. Ιερομ. Αμφιλοχίου Ράντοβιτς και ιερομ. Αθανασίου Γιέβτιτς, Έκδ. Ορθόδοξος Κυψέλη, Θεσ/νίκη 1974). Το μεστό υψηλότατων θεολογικών νοημάτων και ορθόδοξης βιωτής ψυχωφελές βιβλίο του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς με τίτλο: "Η Ορθόδοξος Εκκλησία και ο Οικουμενισμός" πρέπει και μπορούμε να το διαβάσουμε δωρεάν στην σελίδα με διεύθυνση: https://drive.google.com/file/d/0B2MIhqeftC46YnFsSTQ0NVM3YWs/view?pli=1&resourcekey=0-5qVMkSg7w8O8FWqm2JAk6A .

"ΙΩ. 14,6 ΛΕΓΕΙ ΑΥΤΩ Ο ΙΗΣΟΥΣ· ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ· ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙ ΜΗ ΔΙ' ΕΜΟΥ". "ΕΦ. 4,15 ΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕΣ ΔΕ ΕΝ ΑΓΑΠΗ". "ΨΑΛ. 95,5 ΟΤΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ".

Αν μελετήσουμε τις εγκυκλίους των κρυπτοΟικουμενιστών Πατριαρχών του 1902 ΚΑΙ 1920 (εύκολα τις βρίσκουμε πλέον και διαδικτυακά) θα δούμε ότι κύριος σκοπός τους ήταν η αναγνώριση ως Εκκλησιών των παπικών, μονοφυσιτών, προτεσταντών και άλλων αιρετικών δογμάτων και η εκκλησιαστική κοινωνία μαζί τους με μνημόνευσή τους, συμπροσευχές, και συλλείτουργα γιατί δεν αρκούσε η μερική αλλαγή του ημερολογίου που θα ολοκληρωθεί το 2025 με καταπάτηση του Πασχάλιου Κανόνα πλέον (για να θεωρηθεί δογματική καταπάτηση) όπως ανακοίνωσαν... Προωθούν και τις διαθρησκειακές σχέσεις στο πλαίσιο της πανθρησκείας του αντιχρίστου ψευδομεσσία τους που αναμένουν οι κρυπτοσιωνιστές Οικουμενιστές ψευδεπίσκοποι που αναγνώρισαν στην δήθεν πανορθόδοξη ψευδοσύνοδο της Κρήτης το 2016 όλες τις αιρέσεις ως Εκκλησίες! https://ec-patr.org/patriarchiki-ka-synodiki-gkyklios-pi-t-sygklisei-t-s/ . Σε μια μόνο παράγραφο στις Εγκυκλίους του 1902 ΚΑΙ 1920 αναφέρεται και η αλλαγή του ημερολογίου που δεν έγινε τελικά παπικό στην Ελλάδα μέχρι σήμερα το 2023 γιατί το παπικό καταπατά τον «Πασχάλιο Κανόνα ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ Πάσχα των Εβραίων», ο οποίος Κανόνας είναι «όρος» της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου.

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!... ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΑΝ ΙΣΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;;;

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1971 (ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1971 ΕΙΧΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!) ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ (ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΑΡ. ΦΥΛ. 144 - 15/6/1971, http://www.freevolition.gr/apoteixisipopovits.jpg .

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ.

[ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ:
Αγαπητέ εν ΧΡΙΣΤΩ αδελφέ ........ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

Συνοπτικά και με συντομία να επαναλάβω ουσιαστικά ότι η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος όρισε ως «όρο» της μόνο τον «Πασχάλιο Κανόνα» και όχι το ημερολόγιο και για αυτό δεν θα ήταν δυνατόν καμία άλλη Τοπική ή Οικουμενική Σύνοδος να θεωρήσει την αλλαγή του ως δογματικό θέμα εφόσον τηρείται ο «Πασχάλιος Κανόνας», ο οποίος ισχύει ακόμα στην Ελλάδα και έχουν ανακοινώσει οι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ αιρετικοί οικουμενιστές πανθρησκειαστες ψευδεπίσκοποι της διοικούσας Εκκλησίας ότι θα τον καταπατήσουν το 2025!!! Άλλωστε όταν έγινε η αλλαγή του ημερολογίου στην Ελλάδα τα Πατριαρχεία και οι Αυτοκέφαλες ορθόδοξες Εκκλησίες ακόμα και αυτές που δεν άλλαξαν το ημερολόγιο δεν διέκοψαν την Εκκλησιαστική Κοινωνία με την Εκκλησία της Ελλάδος και σιωπηρώς έστω αποδέχτηκαν την αλλαγή. Επαναλαμβάνω ότι Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.

Με τον Τρικαμηνά διαφώνησα και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει εκκλησιαστική κοινωνία όσο στέλνει για τα Μυστήρια (ΒΑΠΤΙΣΗ…) πιστούς ακόμα και σε δήθεν ορθόδοξους, αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές πανθρησκειαστές, που χρησιμοποιούν το νέο ημερολόγιο ή ακόμα και στους παλαιοημερολογίτες με υποτιθέμενη άκρα «οικονομία» ενώ ΟΡΘΑ επιμένει στα ορθόδοξα ομολογιακά βιβλία του https://www.freevolition.gr/15.pdf για ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ https://www.freevolition.gr/apoteixisi+trikaminas.htm και δεν νομίζω ότι θεωρεί εχθρούς εμένα, εσένα ή όποιον άλλον αν διαφωνεί μαζί του μόνο για το ημερολογιακό ζήτημα και δεν απολογούμαι για αυτόν ούτε για κανέναν άλλο όσο ζω παρά μόνο για τον εαυτό μου.-

Συγγνώμη αν σε στενοχωρώ αλλά πρέπει να ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1971 (ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1971 ΕΙΧΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!) ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ (ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΑΡ. ΦΥΛ. 144 - 15/6/1971, http://www.freevolition.gr/apoteixisipopovits.jpg . Επιπλέον ΕΠΙ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ-ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ… https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΩ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΘΑΡΡΩ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.

ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v43pnlk-2cor-6-14-what-communion-hath-light-with-darkness-walling-off.html , https://www.brighteon.com/5f378fdc-9dd4-49b3-900d-4e9747ef4d01 , https://ugetube.com/watch/VOWURl6xZYIIM9l .]


ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site https://www.ελεύθερηβούληση.gr , https://www.freevolition.gr , https://web.archive.org/web/20231125103120/https://www.freevolition.gr/ , https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive .
Τα Κανάλια μου στις Διαδικτυακές Πλατφόρμες Βίντεο στο Rumble https://rumble.com/freevolition , στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition και στο Ugetube https://ugetube.com/@freevolition.gr .
Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr , https://twitter.com/freevolitiongr .

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next