Video Player is loading.

ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝ

158 Views
Published on 27 Dec 2023 / In News and Politics

ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ https://www.brighteon.com/5f378fdc-9dd4-49b3-900d-4e9747ef4d01 , https://rumble.com/v43pnlk-2cor-6-14-what-communion-hath-light-with-darkness-walling-off.html .

ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ). ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ «ΟΥ ΜΟΙΧΕΥΣΕΙΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ... ΓΙΑΤΙ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ;.. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 14: "τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;"="Ποιά κοινωνία και σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ του φωτός που είναι η Αλήθεια του Χριστού και του σκότους που είναι τα ψεύδη των αιρετικών;"
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·»

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ... ΟΠΩΣ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ, ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΙ: 11 «ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός. ὁ ποιμὴν ὁ καλὸς τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων· 12 ὁ μισθωτὸς δὲ καὶ οὐκ ὢν ποιμήν, οὗ οὐκ εἰσὶ τὰ πρόβατα ἴδια, θεωρεῖ τὸν λύκον ἐρχόμενον καὶ ἀφίησι τὰ πρόβατα καὶ φεύγει· καὶ ὁ λύκος ἁρπάζει αὐτὰ καὶ σκορπίζει τὰ πρόβατα. 13 ὁ δὲ μισθωτὸς φεύγει, ὅτι μισθωτός ἐστι καὶ οὐ μέλει αὐτῷ περὶ τῶν προβάτων. 14 ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός, καὶ γινώσκω τὰ ἐμὰ καὶ γινώσκομαι ὑπὸ τῶν ἐμῶν, 15 καθὼς γινώσκει με ὁ πατὴρ κἀγὼ γινώσκω τὸν πατέρα, καὶ τὴν ψυχήν μου τίθημι ὑπὲρ τῶν προβάτων».

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ... ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.

ΓΙΑΤΙ Η (ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΑΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ) ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, Ο ΠΙΣΤΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ «ΑΛΑΘΗΤΟΣ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΩΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΡΕΙΑΝΙΣΜΟ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΙΣΜΟ, ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΥΣ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΪΕΡΕΙΣ ΑΡΕΙΑΝΙΣΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΪΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΝΕΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΝ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.

ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟΚΡΥΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΙΚΑ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΑΠΙΣΜΟ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΙΣΜΟ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ). ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ. ΘΑΡΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, "ΙΩ. 10,30 ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΝ ΕΣΜΕΝ". "Α ΤΙΜ. 2,5 ΕΙΣ ΓΑΡ ΘΕΟΣ, ΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΗΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ, Α ΤΙΜ. 2,6 Ο ΔΟΥΣ ΕΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙΛΥΤΡΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟΝ ΚΑΙΡΟΙΣ ΙΔΙΟΙΣ, Α ΤΙΜ. 2,7 ΕΙΣ Ο ΕΤΕΘΗΝ ΕΓΩ ΚΗΡΥΞ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, -ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΛΕΓΩ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, - ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΘΝΩΝ ΕΝ ΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ". "ΙΩ. 14,6 ΛΕΓΕΙ ΑΥΤΩ Ο ΙΗΣΟΥΣ· ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ· ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙ ΜΗ ΔΙ' ΕΜΟΥ". "ΙΩ. 14,7 ΕΙ ΕΓΝΩΚΕΙΤΕ ΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΓΝΩΚΕΙΤΕ ΑΝ. ΚΑΙ ΑΠ' ΑΡΤΙ ΓΙΝΩΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΩΡΑΚΑΤΕ ΑΥΤΟΝ". "ΕΦ. 4,5 ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΜΙΑ ΠΙΣΤΙΣ, ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ· ΕΦ. 4,6 ΕΙΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΙΝ ΗΜΙΝ". "ΕΦ. 4,15 ΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕΣ ΔΕ ΕΝ ΑΓΑΠΗ". "ΨΑΛ. 95,5 ΟΤΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ".

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΓΙΟ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ!... Με την σούρα του Κορανίου (Η μετάνοια 9:5) «Όταν παρελθώσι οι ιεροί μήνες τότε φονεύετε τούς πολυθεϊστάς όπου αν συναντήσετε, ζωγρείτε πολιορκούντες και ενεδρεύοντες αυτούς», καθώς και με τη σούρα (Ο Μωάμεθ 47:4-10), «Οπόταν συναντάτε τούς απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερρώς τα δεσμά του αιχμαλώτου...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ... ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ! https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ) ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΝΟΜΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ) ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ... Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟ ΤΟΥΣ... ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ) ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

82,171 DEAD AND 6.5 MILLIONS INJURED FROM THE WORLD BIGGEST GENOCIDAL ANTICHRIST DICTATORSHIP WITH COVID VACCINES OF DEATH IN USA AND EUROPEAN DATABASE OF ADVERSE REACTIONS. 82.171 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2022 (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4 , https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo . SOURCES- ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions .

Ως Αποτειχισμένοι από τις Αιρέσεις και την Αντίχριστη Πανθρησκεία πρέπει να είμαστε ενωμένοι με την αληθινή διαχρονική Ορθόδοξη πίστη μας στην Μια Αγία Εκκλησία του Χριστού και δεν μπορούμε να ιδρύουμε "νέες Εκκλησίες και Συνόδους" με οποιοδήποτε πρόσχημα αλλά απομακρυσμένοι από την Αντίχριστη Πανθρησκεία με θερμή προσευχή και ορθόδοξο βίο να ζητάμε από τον Άγιο Θεό την Ενότητα της Εκκλησίας και την παγκόσμια αποκατάσταση της ορθοδοξίας από μια Οικουμενική Σύνοδο που με την ορθόδοξη Στάση μας και την Χάρη του Θεού μπορεί να είναι εφικτή εκτός και αν μας προλάβει η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού και τότε θα πρέπει ενωμένοι με όπλο την Δύναμη της αληθινής ορθόδοξης πίστης να είμαστε έτοιμοι να μαρτυρήσουμε μέχρι Θανάτου αν χρειαστεί...

ΓΙΑΤΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΛΙ: ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16, ΣΤΙΧΟΙ: 2 "ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν αὐτοῖς· Ὀψίας γενομένης λέγετε· εὐδία· πυρράζει γὰρ ὁ οὐρανός· 3 καὶ πρωΐ· σήμερον χειμών· πυρράζει γὰρ στυγνάζων ὁ οὐρανός· ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;".

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 2016 https://ec-patr.org/patriarchiki-ka-synodiki-gkyklios-pi-t-sygklisei-t-s ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ! ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΑΝΙΕΡΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ!
ΩΣΤΟΣΟ, Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ: Ο Απόστολος Παύλος, Καινή Διαθήκη, Προς Τίτον Κεφ. 3, στίχοι 10 "αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ, 11 εἰδὼς ὅτι ἐξέστραπται ὁ τοιοῦτος καὶ ἁμαρτάνει ὢν αὐτοκατάκριτος".

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, στίχοι: 9 "πᾶς ὁ παραβαίνων καὶ μὴ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ Θεὸν οὐκ ἔχει· ὁ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ, οὗτος καὶ τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱὸν ἔχει. 10 εἴ τις ἔρχεται πρὸς ὑμᾶς καὶ ταύτην τὴν διδαχὴν οὐ φέρει, μὴ λαμβάνετε αὐτὸν εἰς οἰκίαν, καὶ χαίρειν αὐτῷ μὴ λέγετε· 11 ὁ γὰρ λέγων αὐτῷ χαίρειν κοινωνεῖ τοῖς ἔργοις αὐτοῦ τοῖς πονηροῖς".
ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ).
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, ΕΡΜΗΝΕΙΑ των στίχων: 9 "Καθένας που βγαίνει έξω και δεν μένει μέσα εις την διδαχή του Χριστού δια της Ακριβούς τηρήσεως αυτής , αυτός δεν έχει τον Θεό, αλλά είναι χωρισμένος από αυτόν. Εκείνος, που μένει εις την διδαχή του Χριστού, αυτός και τον Πατέρα και τον Υιό έχει, διότι ούτος έγινε ναός του Θεού. 10 Εάν κανείς σας επισκέπτεται και δεν φέρει την διδαχή αυτήν, μη δέχεσθε αυτόν προς φιλοξενία εις την οικία σας και ούτε χαιρετισμό να απευθύνετε προς αυτόν. 11 Διότι εκείνος που χαιρετά αυτόν, γίνεται συγκοινωνός προς τα πονηρά του έργα, επειδή με την σχέση του και τον χαιρετισμό του τον ενθαρρύνει εις εξακολούθηση αυτών".

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΣ: 15 "στήκετε, καὶ κρατεῖτε τὰς παραδόσεις ἃς ἐδιδάχθητε εἴτε διὰ λόγου εἴτε δι' ἐπιστολῆς ἡμῶν".

ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΗ ΨΕΥΔΟΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕ ΒΛΑΣΦΗΜΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ https://stwmenkalws.blogspot.com/2012/11/blog-post_18.html , https://stwmenkalws.blogspot.com/2012/03/blog-post_3153.html , ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΕΓΑ ΦΩΤΙΟΥ, ΜΕΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ, ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΠΟΠΟΒΙΤΣ, ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΪΟΥ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ... ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ.

ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ = ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ = ΑΠΟΚΟΠΗ, ΑΠΟΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟ" όπως γνωρίζουμε και από τον "15ο Κανόνα της Πρωτοδευτέρας Οικουμενικής Συνόδου" που εκφράζει τις Εντολές του Θεού στην Αγία Γραφή που είδαμε και ανωτέρω (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ, Κεφ. 1, στίχος: 8 «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω»), (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: «ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς». ΑΛΛΑ Ο ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ.

"Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει λέγει ο Χριστός" (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8, ΣΤΙΧΟΙ: «34 Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι) και μόνο όσοι πιστεύουν αληθινά με την Χάρη του Θεού μετανοούν και απομακρύνονται από τις αμαρτίες και τα πάθη τους και ιδιαίτερα από την μεγίστη αμαρτία της αιρέσεως που φανερώνει αμετανοησία και αποτελεί βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος του Θεού και για αυτό μας αποκόπτει από τον Άγιο Θεό και την Μία Αγία Εκκλησία του. Επομένως όποιος πιστεύει αληθινά στον Άγιο Θεό θεωρεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (και όχι προαιρετικό) να αποδεχτεί ότι ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο 15ος ιερός Κανόνας της Πρωτοδευτέρας (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ) Συνόδου, στην σελίδα 292, αλλά και ο 31ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ, στην σελίδα 39-40, ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ (ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΟ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ,"και προ του να γένη ακόμη συνοδική κρίσις περί της αιρέσεως ταύτης". Όπως, μόνο όποιος πιστεύει αληθινά στον Χριστό θεωρεί ότι έχει ΧΡΕΟΣ να ακολουθήσει την σαφή εντολή του Χριστού: ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ".
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ ΤΟΝ ΙΕ' ΚΑΝΟΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 292 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ του "προ συνοδικής διαγνώσεως" ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ: "και προ του να γένη ακόμη συνοδική κρίσις περί της αιρέσεως ταύτης" https://www.scribd.com/document/386729803/ΤΟ-ΙΕΡΟ-ΠΗΔΑΛΙΟ-ΤΗΣ-ΜΙΑΣ-ΑΓΙΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΤΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΥ .

ΩΣΤΟΣΟ, Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ, ΟΙ "ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΠΑΠΕΣ", ΟΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΓΝΩΣΜΕΝΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ https://www.oikoumene.org/ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΟΣ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948 ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!

Ο όσιος Θεόδωρος ο Στουδίτης εδίδασκε χαρακτηριστικά: «εντολή Κυρίου είναι να μη σιωπάμε σε περίοδο που η πίστη κινδυνεύει. Διότι, λέγει, να ομιλείς και να μη σιωπάς και: «εάν υποστέλληται (υποχωρήσει), ουκ ευδοκεί η ψυχή μου εν αυτώ» (εβρ.10.38), και «εάν ούτοι σιωπήσωσιν οι λίθοι κεκράξονται» (Λουκ.19.40) ώστε, όταν ο λόγος είναι περί πίστεως, δεν μπορούμε να πούμε: Εγώ ποιός είμαι; Ιερεύς; ουδέποτε. Άρχων; ούτε αυτό. Στρατιώτης; Από πού; Γεωργός; Αλλά ούτε και τούτο. Πτωχός; προμηθευόμενος μόνο την εφήμερη τροφή. Δεν μου πέφτει λόγος ούτε φροντίδα για το προκείμενο ζήτημα. Αλίμονο, οι λίθοι θα κραυγάσουν και εσύ θα μείνεις σιωπηλός και αμέριμνος;…. Ώστε και αυτός ο πτωχός είναι στερημένος κάθε απολογίας την ημέρα της κρίσεως, επειδή τώρα δεν ομιλεί, και άξιος κατακρίσεως και μόνο γι’ αυτό τον λόγο» (PG 99 , 1321 A-G), βλέπε και «αγώνες των μοναχών υπέρ της ορθοδοξίας» (έκδοσις Ι.Μονής οσίου Γρηγορίου , άγιον όρος 2003 σελ.23).

ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΛΛΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ, ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ… ΕΥΓΕ ΑΝ ΔΗΘΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΓΙΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ… ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΓΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΩ: «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ».

Ας μετανοήσουν οι Αιρετικοί, να αρνηθούν τις αιρετικές δοξασίες τους και ας αποδεχτούν την αληθινή πίστη και οι αλλόπιστοι και τότε να ενωθούμε με την αληθινή Ορθόδοξη Πίστη στην ΜΙΑ Αγία Εκκλησία του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ Χριστού, των Αποστόλων και των αγίων θεοφόρων Πατέρων μας που σώζει την αθάνατη ψυχή μας. Αλλιώς δεν τους αγαπάμε αληθινά αν θέλουμε ένωση χωρίς την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που θα βλάψει και εμάς τους ορθόδοξους αν γίνουμε ένα σώμα με τους αιρετικούς και αλλόπιστους και θα είμαστε εκτός της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού. "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". Ο Μέγας Αθανάσιος. «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 1965 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΙΧΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΑΝΟΜΑ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1054 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

ΕΙΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970 ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ... Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ https://www.brighteon.com/b1814c5d-1235-42a1-be5e-22cea4ce7e27 ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ 1994 ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΟ 2006 ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ 2014 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟ 2001 ΠΟΥ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΨΕΥΔΟΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 2001 ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ «ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ», «ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΠΑΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ», ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ... ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ» ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 "οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν"). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;" (Λουκ. 18, 8).

[ ..."Γιατί κακοφαίνεται σὲ κάποιους, ὅταν ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὀνοματίζη τὸν Πάπα ἀντίχριστο; Κανεὶς αἱρετικὸς δὲν τόλμησε νὰ θεσπίση διὰ τὸν ἑαυτό του, ὅσα ἐθέσπισε ὁ Πάπας δι᾽ ἑαυτόν. Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς τὸν ὠνομάτισε ἀντίχριστο 200 χρόνια, πρὶν ὁ ἴδιος ὁ Πάπας διὰ τῶν δύο Βατικανίων Συνόδων καθιερώση τὸν ἑαυτό του ὡς τὸ μοναδικὸ πρόσωπο, τὸ ὅποιο φέρει τὰ χαρακτηριστικὰ καὶ τὸ ἔργο τοῦ Ἀντιχρίστου. Ἄρα ὁ ἴδιος ὁ Πάπας ἐπικύρωσε στὴν πρᾶξι τὴν περὶ τοῦ ἑαυτοῦ του προφητεία τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ.
Ἰδοὺ ἡ ἀπόδειξι διὰ τῶν ἄρθρων τῶν Βατικανίων δογματικῶν Συνοδικῶν ἀποφάσεων:
“Ὁ Πάπας... εἶναι ἄνθρωπος Θεός... ἡ δὲ ἐξουσία του εἶναι ἀπεριόριστη... (ἡ ὁποία) ἐκτείνεται στὰ οὐράνια, τὰ γήϊνα καὶ τὰ καταχθόνια...”.
“Ὁ Πάπας... εἶναι ἀλάθητος ὅπως ὁ Θεός... ἔχει τὴ δύναμη νὰ κάνει καθετί, ποὺ ὁ Θεὸς κάνει... Τοποτηρητὴς τοῦ Θεοῦ”.
“Ἔχει τὸ δικαίωμα νὰ διορθώνει καθετί, τὸ ὁποῖον θεωρεῖ ἀναγκαῖο μέσα στὴν Καινὴ Διαθήκη. Δύναται νὰ μεταβάλλει καὶ τὰ ἴδια τὰ Μυστήρια, ποὺ ἔχουν ὁριστεῖ ἀπὸ τὸν Ἰησοῦ Χριστό”. “ Ὁ Πάπας εἶναι πιὸ ψηλὰ ἀπ’ ὅλους τοὺς νόμους”.
“Ἂν ὁ Πάπας ἀποφασίσει ἐνάνtια στὴν κρίση τοῦ Θεοῦ, τότε ἡ κρίση τοῦ Θεοῦ πρέπει νὰ διορθωθεῖ, νὰ μεταβληθεῖ”.
“Ὁ Πάπας εἶναι τὸ φῶς τῆς ἀλήθειας καὶ ἀνταύγειά της. Ὁ Πάπας εἶναι τὸ πᾶν ἐπὶ πάντων καὶ πάντα δύναται”8. (!)
Μήπως εἴπατε τίποτα;"...
(Σ. Νόσωφ, «Ὁ Παπισμὸς καὶ οἱ ἀγῶνες του κατὰ τῆς Ὀρθοδοξίας». Μετάφρ. Χαρ. Ἰ. Ἀσιώτη 1997, σελ. 23, 24, 25, 27. –Ἀρχιμ. Σπυρίδωνος Μπιλάλη, «Ὀρθοδοξία καὶ Παπισμός», Ἀθῆναι 1988, βλ. τὰ κεφάλαια περὶ τῶν δύο Βατικανίων Συνόδων – Πρωτ. Γεωργίου Μεταλληνοῦ, «Πῶς ἔγινε ὁ Πάπας ἀλάθητος», Ἀθῆναι–Τρίκαλα 2002. Εἶναι λάθος μας ποὺ δὲν μεταφράστηκαν στὰ Ἑλληνικὰ ὅλα τὰ ἄρθρα τῶν δύο Βατικανίων Συνόδων, ὥστε νὰ ἀντικρουστοῦν ὅλες οἱ αἱρετικὲς πλάνες περὶ Πρωτείου καὶ ἀλαθήτου τοῦ Πάπα, περὶ καταργήσεως τοῦ Συνοδικοῦ πολιτεύματος τῆς Ἐκκλησίας, περὶ καταργήσεως βασικὰ τῆς Ἐκκλησίας)
Δείτε αναλυτικά στο άρθρο "Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΝ ΑΛΑΣ" https://www.freevolition.gr/euthimia.htm , το άρθρο – μελέτη της μοναχής Ευθυμίας, Ηγουμένης της Ι.Μονής Αγίου Κοσμά Θέρμου Αιτωλ/νιας αποτελεί απάντηση σε όσους αμφισβητούν την διδαχή του αγίου Κοσμά «τον Πάπα να καταράσθε». Πηγή: Ορθόδοξος Τύπος, 30/7/2010, Σελίς 7η, ΕΤΟΣ Ν΄ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 1842 . Επιπλέον δείτε την προφητεία για τον αντίχριστο "αλάθητο" αιρετικό Πάπα της Ρώμης με αρίθμηση 90) «Τον Πάπαν να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία» από το βιβλίο "ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ" του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ στην σελίδα http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=42718 . ]

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, στίχοι: 9 "πᾶς ὁ παραβαίνων καὶ μὴ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ Θεὸν οὐκ ἔχει· ὁ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ, οὗτος καὶ τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱὸν ἔχει. 10 εἴ τις ἔρχεται πρὸς ὑμᾶς καὶ ταύτην τὴν διδαχὴν οὐ φέρει, μὴ λαμβάνετε αὐτὸν εἰς οἰκίαν, καὶ χαίρειν αὐτῷ μὴ λέγετε· 11 ὁ γὰρ λέγων αὐτῷ χαίρειν κοινωνεῖ τοῖς ἔργοις αὐτοῦ τοῖς πονηροῖς".

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ) ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ «ΑΛΑΘΗΤΟ», ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΟ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΙΟΥ" (ΦΙΛΙΟΚΒΕ) ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15 ΣΤΙΧΟΣ 26 "ὅταν δὲ ἔλθῃ ὁ παράκλητος ὃν ἐγὼ πέμψω ὑμῖν παρὰ τοῦ πατρός, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ παρὰ τοῦ πατρὸς ἐκπορεύεται, ἐκεῖνος μαρτυρήσει περὶ ἐμοῦ·".

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΑΛΑΘΗΤΟ", ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΟΣΤΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ "ΕΚΦΩΝΕΙ" Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ: "ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ..." ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΩΣ ΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ...

Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ" ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

ΔΕΝ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ!, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΚΤΙΣΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΠΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ" ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΕΠΙ ΑΜΟΙΒΗΣ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΝΟΜΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ-ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ"...

ΤΟ "ΠΡΩΤΕΙΟ" ΚΑΙ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΟΝΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΕΜΕΝΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.

ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ, "ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ "ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ.


ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ 4 ΔΑΚΤΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ "ΜΑΡΙΟΛΟΓΙΑ-ΜΑΡΙΟΛΑΤΡΕΙΑ" ΤΟΥΣ. Στην Ορθοδοξία η λατρεία ανήκει μόνο στον Τριαδικό Θεό, ενώ στους αγίους και την Παναγία αρμόζει η τιμητική προσκύνηση και η πρεσβευτική ιδιότητα προς τον μόνο Σωτήρα, τον Κύριόν μας Ιησούν Χριστόν. Με μεγάλη σαφήνεια η Ζ' Οικουμενική Σύνοδος (787) ορίζει: «τιμάν και μεγαλύνειν εμάθομεν πρώτον μεν και κυρίως και αληθώς την του Θεού Γεννήτριαν και τας αγίας και αγγελικάς Δυνάμεις και τους ενδόξους Μάρτυρας, αλλά και τους αγίους άνδρας, και τούτων αιτείν τας πρεσβείας», (βλ. σχ. Αρχιμ. Σπ. Μπιλάλη, Ορθοδοξία και Παπισμός, εκδ. Ορθοδόξου τύπου, Αθήνα 1969, σελ. 164-191).

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ http://www.impantokratoros.gr/papismos-kakodoxies.el.aspx , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΑ http://www.impantokratoros.gr/BD7FE22A.el.aspx (ΑΠΟ ΤΗΝ "ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΠΑΠΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ" ΤΟΥ "ΑΛΑΘΗΤΟΥ" ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΒΙΝΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΧΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ).

Αποτειχισμένοι απομακρυνόμαστε από τους αιρετικούς και τα σχίσματά τους για να μην έχουμε οποιαδήποτε "Εκκλησιαστική Κοινωνία" μαζί τους με συμπροσευχές και συλλείτουργα και για να μην φτάσουμε στο "κοινό ποτήριο". Είναι αιρετικοί όσοι διδάσκουν την αίρεση του Οικουμενισμού αποδεχόμενοι δημόσια τους αιρετικούς (παπικούς, προτεστάντες, μονοφυσίτες και άλλους αμετανόητους αιρετικούς) ως μέλη της Μιας Αγίας Εκκλησίας συμπροσευχόμενοι μαζί τους και μνημονεύοντάς τους στην Θεία Λειτουργία, ακόμα και αν δεν έχουν φτάσει φανερά δημόσια στο "κοινό ποτήριο" με το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Οι Μάρτυρες Ομολογητές του Χριστού δεν προσκυνούσαν ως Θεό τον αντίχριστο αυτοκράτορα Νέρωνα, ο οποίος ζητούσε από τους χριστιανούς που δεν τον προσκυνούσαν ως Θεό τουλάχιστον να ρίξουν λίγο λιβάνι, θυμίαμα στα είδωλά του για να τους χαρίσει την ζωή καθώς αυτή η "συμβολική πράξη" αρκούσε ως απόδειξη της πίστης στα δαιμονικά είδωλα.
Ωστόσο, οι Μάρτυρες και Ομολογητές προτιμούσαν να τους φάνε στις αρένες τα θηρία του Νέρωνα παρά να ρίξουν λίγο λιβάνι στα είδωλα και να προδώσουν την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού και να χάσουν την αθάνατη ψυχή τους. Εμείς σήμερα λοιπόν θα μνημονεύουμε αιρετικούς και

Show more
0 Comments sort Sort by