Video Player is loading.

Up next


ВВП: Кожен єпископ мусить вирішити, чи піде шляхом спасіння, чи Синодальним шляхом до загибелі

What is the truth
What is the truth - 291 Views
16
291 Views
Published on 21 Feb 2023 / In News and Politics

Дивіться це відео також на: https://rozhodnete.wistia.com/medias/x9ys9xrqa8
https://rumble.com/v2abi0s-138265084.html
https://cos.tv/videos/play/42584949497828352
https://www.bitchute.com/video/evywdtpY6YaA/

https://vkpatriarhat.org/kozhen-iepyskop/
https://bcp-video.org/ua/kozhen-iepyskop/

Підписатися на розсилку нових публікацій від ВВП https://bit.ly/3PJeqlG

Шановний єпископе Католицької Церкви!
Для чого ти отримав єпископські свячення? Перед ними тобі було чітко вказано, що ти береш на себе відповідальність Божого пастиря, який має захищати овець від хижих і хитрих вовків. Для чого ти носиш в руці посох? Щоб відганяти кровожерливих вовків? Ні, ти сьогодні цим посохом женеш овець на широкий Синодальний шлях. Але це шлях до вічної загибелі. Це шлях ліквідації Божих законів і заповідей. Це шлях легалізації гріха. Цим ти зловживаєш Богом довіреним тобі урядом! Ти приховуєшся за Божим авторитетом, а при тому уникаєш шляху правди. Ти зобов’язаний проповідувати правду словом і прикладом. Але замість того ти обманюєш Христове стадо. Ти приховуєш від нього, що Синодальний шлях зневажає Божі заповіді. Ти не сказав священикам і людям, що Синодальний шлях підступно усуває та ліквідує Божі заповіді. Ти боїшся виявити, що він замінює їх аморальними содомістичними законами ЛГБТК.
При тому добре знаєш, що Бог через апостола Петра перестерігає від гомосексуалізму карою дочасного вогню (2Пт. 2,6). Через апостола Юду навіть перестерігає карою вічного вогню (Юди 7). Крім того, через апостола Павла Бог неодноразово погрожує, що нерозкаяні содоміти не матимуть частки в Божому Царстві (1Кор. 6; 1Тим. 1). У посланні до Римлян цей гріх чітко називається по-грецьки atimia  гидота, сором (Рим. 1,26). Але Бергольйо цю гидоту абсурдно називає гідністю. Святий Дух вказує на корінь гомосексуалізму. Ним є відкинення живого Бога і прийняття поганського ідолопоклонства. Бог пролив на Содом вогонь і сірку саме за ці протиприродні гріхи (Бут. 19). Донині ця територія залишається застережливим свідченням для всього людства. Таким самим бунтом проти Бога, який був у Содомі, є бунт Синодального шляху.
Ти, шановний єпископе, є наступником апостолів і пророків. Однак на вимогу Бергольйо мусиш пройти через т.зв. конверсію. Що це означає? Мусиш відкинути совість, Божі заповіді та моральні принципи. Мусиш почати називати гидоту гідністю. Але цього недостатньо, ти мусиш подбати, щоб нерозкаяних ЛГБТК-осіб вітали в Церкві. Тоді інші віруючі під впливом твого авторитету повинні прийняти їхню аморальність і створити внутрішню та зовнішню єдність з особами ЛГБТК. Це духовна чума, диявольським апостолом якої є лжепророк Бергольйо. Цією берголіанською конверсією ти вчиниш найбільший злочин проти Бога, проти себе та проти Христового стада. За це антиєвангеліє Бергольйо падає Боже прокляття та виключення з Христової Церкви (пор. Гал. 1,8-9). Таким чином ти, наступник Христових апостолів, станеш зрадником Христа, як апостол Юда. Він на кінець повісився і опинився в пеклі. Подібний кінець чекає і тебе, якщо радикально не відділишся від Синодального шляху. Це шлях зради та бунту проти Бога та Його законів.
Справжня єпископська кар’єра пов’язана з наслідуванням Христа, з Його хрестом і з боротьбою проти єресей. Єпископ  Христовий апостол  зобов'язаний охороняти Божі закони і заповіді. Фальшива церковна кар'єра  це посвята своєї душі дияволу. Такий кар'єрист вижене зі свого нутра Святого Духа і з'єднається з духом цього світу. Тоді дух брехні і смерті, диявол, захопить душу церковного кар'єриста. При тому такий єпископ з духом апостола Юди лицемірно вимагає до себе пошани як до Божого авторитету. Але він сам не вшановує Бога, відкрито порушує Його заповіді, даючи згіршення, а душі тягне широкою дорогою до загибелі. Як такий єпископ вистоїть в годину смерті, а потім перед Божим судом? Він був зобов'язаний знати правду, проповідувати правду і захищати правду. Але він відкинув правду і полюбив брехню. А потім обманював і довірені йому душі.
Христові апостоли проповідували Євангеліє спасіння. Сучасні псевдоапостоли, переодягнені в Христових апостолів, проповідують содомське антиєвангеліє. Вони служать не Богу, а сатані  ангелу світла. Фальшивим пророком, начальником цих слуг сатани, є Франциск Бергольйо. А ти, шановний єпископе, Христовий апостоле, чи ще радикально не відділився від нього? Досі маєш з ним духовну єдність і згадуєш його ім’я на кожній Літургії? Через твоє боягузтво тягнеш всю дієцезію до вічної погибелі. Чи усвідомлюєш собі це, Христовий пастирю людських душ? Але тепер ти мусиш зробити радикальний крок, адже завтра може бути вже пізно. Вже можеш не дістати ту ласку, яку сьогодні відкидаєш. Але тоді ти залишишся в духовній темряві. Після смерті несподівано опинишся на Божому суді і тоді тебе чекає вічна кара. Це не дрібниця. Це найсуттєвіша річ, яка сутнісно стосується і тебе, а ти з цим практично не рахуєшся.
Ісус тепер промовляє до тебе, можливо, вже востаннє: «Знаю діла твої, що ти не холодний і не гарячий... Тому що ти не холодний і не гарячий, Я виплюну тебе зі Своїх уст... Ім’я носиш, ніби живий, але ти мертвий. Покайся... Будь чуйний і укріплюй решту, яка ще залишилася і має скоро померти...» (Одкр. 3).
Апостоли віддали за Христа своє життя. Вони не посвячувалися демонам, як це зробив Бергольйо під керівництвом шамана в Канаді. Апостоли не інтронізували демонів, як Бергольйо інтронізував демона Пачамаму. Цьому демону приносили людські жертви, а часто приносять і до сьогодні. Ти досі мовчиш на те, що Франциск перетворює Церкву на синагогу сатани. Але він використовує твоє мовчання як згоду на завершення самогубства Церкви. А ти, незважаючи на це, ще досі не відділився від фальшивого папи. Ти підпорядковуєшся його злочинній програмі бунту проти Бога і людства!
У цій ситуації будеш або героєм віри, або зрадником Христа. Середнього шляху тут немає. Бергольйо через Синодальний шлях встановив в Церкві таку систему, що для того, щоб бути засудженим, достатньо лише бути пасивним. Але ти не смієш залишатися пасивним! Мусиш бути активним! Мусиш зробити радикальні кроки порятунку для себе і своєї дієцезії! Які це кроки?
1) Радикально відкинь Синодальний шлях, пов’язаний із вітанням ЛГБТК-осіб та з вимогою твоєї содомської конверсії.
2) Відділися від недійсного папи, бо реальністю сьогодні є стан sede vacante.
3) Якщо від Синодального шляху не відділиться твоя єпископська конференція, то ти відділися від такої конференції разом зі своєю дієцезією. Оголоси у своїй дієцезії про стан sede vacante, поясни священикам і людям, що Церква перебуватиме в такому стані доти, доки не буде обраний правовірний папа. Заклич Божий народ до правдивого покаяння. Створи умови для повного проповідування Євангелія, щоб так настала духовна віднова всієї твоєї дієцезії. Заохочуй людей до витривалої молитви в цьому намірі. Особливо нехай вони моляться спільну годину з 20:00 до 21:00.
Якщо б світ вразила глобальна катастрофа, то ти і твоя дієцезія будете готові. Душі будуть врятовані, і ти виконаєш свою місію Христового пастиря.

Візантійський Вселенський Патріархат (ВВП)  голос волаючого в пустелі

7.02.2023

Show more
Comments disabled by channel owner

Up next