Video Player is loading.

Up next


ΙΑΤΡΟΣ Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη: «ΑΔΕΞΙΕΣ... ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ - Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση - Τι μαθαίνουν τα παιδιά...»

82 Views
Published on 28 May 2024 / In News and Politics

ΙΑΤΡΟΣ Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη: «ΑΔΕΞΙΕΣ... ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ - Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση - Τι μαθαίνουν τα παιδιά...» , https://www.brighteon.com/3dda1ce3-6770-4171-ab37-943ab4411701 https://rumble.com/v4xzx9h-sex-education-of-antichrist-sodomite-zionists-666.html .
Μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο σε μορφή pdf από ΕΔΩ: https://mumdadandkids.gr/images/pdfs/oikogeneia/sexoualiki-diapedagogisi/adeksies-deksiothtes-web-2.pdf και ΕΔΩ: https://mumdadandkids.gr/images/pdfs/oikogeneia/sexoualiki-diapedagogisi/adeksies-deksiothtes-web.pdf .

«ΑΔΕΞΙΕΣ... ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση
Τι μαθαίνουν τα παιδιά...»
Παναγιώτας Χατζηγιαννάκη, Ιατρού,
Μέλους του κινήματος «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά»

Το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» σε συνεργασία με την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων», προχωρήσαμε στην παρούσα έκδοση με τίτλο «Αδέξιες Δεξιότητες - Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση - Τί μαθαίνουν τα παιδιά...» γενόμενοι αποδέκτες των διαστρεβλωμένων απόψεων σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα που κατακλύζουν προοδευτικά τα σχολεία μας. Ψεύδη και αθλιότητες διδάσκονται στα παιδιά μας ως να είναι οι πλέον έγκυρες επιστημονικές θέσεις, στα πλαίσια των «σεξουαλικών δεξιοτήτων», διαβρώνοντας μέρα με τη μέρα τις ψυχές και τα σώματά τους.

Η αρχική ενημέρωση για την αναπαραγωγή, την οικογένεια, την αποφυγή της άμβλωσης, τη πρόληψη της κακοποίησης και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, σύντομα έδωσε την θέση της στην κατάργηση των «αναχρονιστικών στερεοτύπων του φύλου», στην προβολή της αντισύλληψης και του τακτικού ελέγχου για τα -αναπόφευκτα πλέον- σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Τώρα πλέον τα παιδιά μας διδάσκονται ότι είναι φυσιολογικό να αμφισβητούν το φύλο τους, το βασικότερο στοιχείο της βιολογικής τους υπόστασης, αυτό που καθορίζει κατά κύριο λόγο τη προσωπική τους ταυτότητα.
Μαθαίνουν ότι μπορούν να το αλλάζουν, να αλλάζουν ταυτότητες, συντρόφους, να αμφισβητούν τους γονείς, να προσφέρουν το κορμάκι τους στις σεξουαλικές εξερευνήσεις και τα παιχνίδια των άπληστων επιτήδειων, να προβάλλουν στο διαδίκτυο ό,τι έχουν πιο προσωπικό προς τέρψη των καταναλωτών του σεξ, να εκτίθενται σωματικά και να παρακολουθούν και άλλους να κάνουν τα ίδια, ώστε να παίρνουν και να δίνουν «ικανοποίηση». Θα μάθουν ότι είναι φυσιολογικό να παντρεύονται το ίδιο φύλο, να ζουν με τις ασθένειες, να παρέχουν με ανταλλάγματα το σώμα τους, να σκοτώνουν τα αγέννητα μωρά τους, να εμπαίζουν την χριστιανική τους πίστη, να εμπιστεύονται την πορεία της ζωής τους στους σεξουαλικούς τους εκπαιδευτές.

Αλίμονο αγαπητοί μας γονείς! Τί δυστυχία επιφυλάσσεται για τα παιδιά μας; Πώς μπορούμε να δεχθούμε αυτές τις αθλιότητες; Δεν χρειάζεται ειδική επιστημονική κατάρτιση ούτε παιδαγωγική ευφυΐα για να αντιληφθούμε τον όλεθρο που τα περιμένει. Μέσα από το παρόν κείμενο σας προσφέρουμε την αναγκαία πληροφόρηση ώστε να κινηθείτε όπως σας υποδεικνύει η συνείδηση και η αγάπη σας προς τα παιδιά σας.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» και ιδιαίτερα προς τον Διευθυντή της και άοκνο αγωνιστή υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας κ. Ιωάννη Θαλασσινό, Μαθηματικό και συγγραφέα, ο οποίος επιμελήθηκε εξαιρετικά την παρούσα έκδοση. Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη και αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας. Είναι κοινός στόχος μας να βλέπουμε τα παιδιά μας ευτυχισμένα μέσα στις οικογένειές τους ή στην μοναχική κατά Θεόν ζωή τους, άξιους πολίτες αυτού του κόσμου και κυρίως της αιώνιας βασιλείας του Θεού!


Πληροφορίες για το βιβλίο

Οι «Αδέξιες Δεξιότητες» απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε νέους- νέες που θέλουν να ενημερωθούν και να προστατέψουν τα παιδιά. Δεν απευθύνεται σε παιδιά.
Το βιβλίο επιμελήθηκε και εξέδωσε η «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» (Π.Ε.ΦΙ.Π.) και διανέμεται δωρεάν μέχρι 2 αντίτυπα. Για παραγγελίες μεγαλυτέρου αριθμού αντιτύπων, το κάθε αντίτυπο θα χρεώνεται σε τιμή κόστους, 2 ευρώ έκαστο + τα ταχυδρομικά.

Μπορείτε να απευθυνθείτε:
Π.Ε.ΦΙ.Π., Ακαδημίας 78Δ, 106 78 Αθήνα,
τηλ. 210.38.38.496, 210.38.22586,
email: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.pefip.gr
ΠΗΓΗ: https://mumdadandkids.gr/vivliothiki/adeksies-deksiotites .


«ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 666 («ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΩΦΕΛΗ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ») ΒΙΝΤΕΟ: https://rumble.com/v4rfesl-the-antichrist-world-zionist-state-666.html , https://www.brighteon.com/65782567-d628-458b-82f4-68c8d2c87b23 , https://ugetube.com/watch/Dk3eJRznWDRV3VS .

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ 666 ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ https://rumble.com/v4uqe73-antichrist-zionism-666.html , https://www.brighteon.com/96e94fa0-affd-4d24-9244-c0272dabece1 , https://ugetube.com/watch/Po29IECxcIvlNcm .


Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ «ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ https://www.freevolition.gr/holyeros.htm .
(ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ;

ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ... ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΓΙΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ («ΓΕΝ. 1 ,26 ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΘΕΟΣ· ΠΟΙΗΣΩΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ». «ΓΕΝ. 1,27 ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΝ, ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ»).

ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΡΕΛΟΣ" ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΛΛΗΛΩΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΒΑΣΤΑΖΟΝΤΕΣ» ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΤΡΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΙΚΟ ΒΙΟ...).


ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site https://www.ελεύθερηβούληση.gr , https://www.ελευθερηβουληση.gr , https://www.freevolition.gr , https://web.archive.org/web/20240224234245/https://www.freevolition.gr/ , https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive .
Τα Κανάλια μου στις Διαδικτυακές Πλατφόρμες Βίντεο στο Rumble https://rumble.com/freevolition , στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition και στο Ugetube https://ugetube.com/@freevolition.gr .
Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr , https://twitter.com/freevolitiongr .

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next