Video Player is loading.

Up next


Coronaskeptikeren Rikke Louise Andersen

MAX Q
MAX Q - 229 Views
114
229 Views
Published on 21 Dec 2020 / In Non-profits and Activism

Oprindeligt uploadet på Berlingske Tidende, lørdag d. 19. december 2020

https://www.berlingske.dk/aok/....se-minidokumentaren-

Se minidokumentaren: Dansk kvinde kæmper for at overbevise verden om, at coronavirus er menneskeskabt – før da var hun selvstændig

Mød Rikke Louise Andersen. Hun er en ganske almindelig selvstændig mor til to fra Vordingborg – og så tror hun nu, at coronavirus er menneskeskabt for at sætte hele verdens borgere i fængselslignende tilstand. Det hele begyndte på internettet. Se minidokumentaren om Rikke Louise Andersen nede i artiklen.

Berlingske har i en række måneder fulgt Rikke Louise Andersen for at få et indblik i den gruppe af danskere, der uge efter uge demonstrerer mod regeringens håndtering af coronavirus. Se hele minidokumentaren længere nede i artiklen. Video: Mathias Svold

Alle påstande og holdninger fremsat i denne artikel er udelukkende et udtryk for den medvirkendes holdninger og overbevisninger – ikke Berlingskes.

Over fire måneder har Berlingske fulgt 38-årige Rikke Louise Andersen og hendes kamp om at »vække danskerne«. Hendes rejse begyndte i marts under nedlukningen i Danmark, hvor hun faldt i et »kaninhul« på internettet og begyndte at betvivle sit verdensbillede. Nu bruger hun sin tid på at dele teorier på sociale medier, lægge videoer på YouTube og på at stå foran Christiansborg og banke på potter og pander.

Sprognævnets ordbog fik 45 nye ord i 2020, hvoraf et af dem var »sølvpapirshat«. Hvem er de mennesker, som bliver kaldt konspirationsteoretikere og sølvpapirshatte? Berlingske har fulgt Rikke Louise Andersen og den gruppe af danskere, som hun »kæmper« med, for at få et indblik i, hvem disse personer er, og forsøge at få et indblik i deres tankegang.

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next