Video Player is loading.

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

203 Views
Published on 10 Aug 2023 / In News and Politics

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ https://www.brighteon.com/e1d60717-d9e4-443a-a04b-1d817f0027b0 , https://rumble.com/v362sf8-only-by-following-the-truth-of-christ-orthodoxly-are-we-within-his-church.html .
Γιατί οι αμετανόητοι αιρετικοί οικουμενιστές πανθρησκειαστές ως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ έχουν δεχτεί ήδη με την σφραγίδα της αποστασίας τους το χάραγμα του αντιχρίστου 666. Για αυτό οι αντίχριστοι «είτε είναι εκτός είτε εντός του ναού» είναι σίγουρα Εκτός της ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ του αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού, των Αποστόλων και αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας, Μαρτύρων και Ομολογητών... Την μόνη αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία του «Συμβόλου της Πίστεώς» μας γιατί μόνο αυτή σώζει την αθάνατη ψυχή μας και μας ενώνει με τον Άγιο Θεό Πατέρα μας δια της Σταυροαναστάσιμης αγάπης του αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ. (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΡΜΗΓΚΟΛΕΟΝΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ «ΑΓΙΟΣ» ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ... ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ).

Γιατί «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)». ΜΑΤΘ. 10, 32-33: "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς"... στίχ. 38: "καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος".

Γιατί όσο αμαρτωλός και ανάξιος και αν είμαι για να μην χάσω την ελπίδα της σωτηρίας της αθάνατης ψυχής μου Δεν θα σταματήσω να ομολογώ όσο ζω ότι εντός Εκκλησίας είναι μόνο όσοι ακολουθούν εμπράκτως την Αλήθεια του αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού και πιστεύουν ορθόδοξα http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm και όχι όσοι αιρετικοί οικουμενιστές πανθρησκειαστές αμετανόητοι ψευδεπίσκοποι (το βδέλυγμα της ερημώσεως) κατέχουν τους ναούς και προδίδουν σαν τον Ιούδα τον αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό και την Μία Άγια Ορθόδοξη Εκκλησία του με την αντίχριστη σιωνιστική παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού (Βίντεο Ντοκουμέντο) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX . Γιατί θέλουν από
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ να μεταβληθούμε σε ένα ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ενωμένο αντίχριστο παναιρετικό οικουμενιστικό σώμα των προδρόμων του αντιχρίστου.

Οι πρώτοι χριστιανοί δεν έριχναν ούτε λίγο λιβάνι, θυμίαμα στον αντίχριστο αυτοθεοποιημένο αυτοκράτορα Νέρωνα και στα είδωλά του για να μην λάβουν το αντίχριστο πνευματικό χάραγμα της αποστασίας, για να μην προδώσουν την Μία Αγία ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού και να μην χάσουν την αθάνατη ψυχή τους στην αιώνια κόλαση, θυσιάζοντας την πρόσκαιρη ζωή τους και προτιμώντας να τους φάνε τα λιοντάρια στις αρένες. Εμείς σήμερα θα συμπροσευχόμαστε και θα μνημονεύουμε τους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστες πανθρησκειαστές ψευδεπισκόπους, προδρόμους του αντίχριστου για να γινόμαστε ένα αντίχριστο παναιρετικό πανθρησκειακό σώμα μαζί τους ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ παρακούοντας την εντολή του Θεού για να χάσουμε την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση; Γιατί είναι σαφέστατη η εντολή του Χριστού και της Μίας Αγίας Εκκλησίας του ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)» http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

Γιατί δεν είναι δυνατόν να προδώσουμε την εν Χριστώ Ελευθερία της αθάνατης ψυχής μας, που μας χάρισε ο Θεός, λαμβάνοντας και υπογράφοντας την ψηφιακή ταυτότητα του αντίχριστου κράτους των σοδομοβο(υ)λευτών με τσίπ καταδότη του αντιχρίστου 666 https://rumble.com/v2z86u6-saint-paisios-the-true-prophecy-about-the-mark-of-the-antichrist-666.htm , που ψήφισαν στην σοδομοβουλή... Όπως θεσμοθέτησαν και το σύμφωνο συμβίωσης των σοδομιστών και νομιμοποίησαν την διαστροφή του φύλου ακόμη και των ανήλικων παιδιών 15 ετών. Το οποίο μάλιστα «τσιπ rfid=μικροεπεξεργαστή» της ψηφιακής ταυτότητας ανακοίνωσε χωρίς αιδώ ο Σατανιστής υφυπουργός Λιβάνιος στην σοδομοβουλή τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι πρώτα θα εμφυτευθεί στα κατοικίδια ζώα και μετά στον άνθρωπο https://rumble.com/v2z72o4-england-abolished-digital-citizenship-id-with-antichrist-informant-chip-666.html και κανείς αντίχριστος παράλογος χιτλεροσταλινικός σοδομοβουλευτής δεν αντέδρασε… Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

Μερικοί πλανεμένοι αμετανόητοι αιρετικοί οικουμενιστές Ιούδες σαν τον Δομέτιο Αμβρακιώτη ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ στην σελίδα https://orthodox-voice.blogspot.com/2023/08/blog-post_7.html κατηγορούν ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ τους αποτειχισμένους από την παναίρεση του οικουμενισμού που αντιστέκονται ομολογιακά άχρι θανάτου… και μάλιστα ρωτάνε ακόμα με κουτοπονηριά που είδατε το επερχόμενο όχι μόνο πνευματικό αλλά και υλικό χάραγμα της ταυτότητας του τελευταίου αντιχρίστου 666!

Τα πειραματικά σατανοκορωνοεμβόλια mRNA νανοτεχνολογίας, αυτοκτονική ψυχοκτονική γενοκτονική ρωσική ρουλέτα θανάτου και γενετικής μετάλλαξης της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ έχουν προκαλέσει πρωτοφανή παγκόσμια γενοκτονία... Γιατί τα σανανοκορωνοεμβόλια προκάλεσαν σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από τις βάσεις δεδομένων φαρμακοεπαγρύπνησης μέσα σε 2 έτη, από το 2020 μέχρι το τέλος του 2022 στις ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ, 82.171 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ): https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4 , https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo . SOURCES- ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions .

Τα σατανοκορονοεμβόλια παράχθηκαν από κυτταρικές σειρές δολοφονημένων εμβρύων από έκτρωση και πώς θα τα δεχθούμε στο σώμα μας χωρίς να γινόμαστε συνυπεύθυνοι των δολοφονιών; Το σατανοκορωνοεμβόλιο δίνεται μαζί με ένα ψηφιακό πιστοποιητικό ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ του εμβολιασμένου με QR CODE, ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ BARCODE 666 https://norfid.wordpress.com/bar-code/iερά-μονή-oσίου-γρηγορίου-o-γραμμικός-κώ/ και ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ https://rumble.com/v2z86u6-saint-paisios-the-true-prophecy-about-the-mark-of-the-antichrist-666.htm ... μαζί με την νέα επιβαλλόμενη ψηφιακή κάρτα εργασίας και ηλεκτρονικής ταυτοποίησης των εργαζομένων πλέον https://rumble.com/v2z72o4-england-abolished-digital-citizenship-id-with-antichrist-informant-chip-666.html .

Συνοψίζοντας πώς θα υπογράψουμε την ψηφιακή ταυτότητα χωρίς να γνωρίζουμε τα κρυπτογραφημένα δεδομένα που αποθηκεύονται στο τσιπ καταδότη του αντίχριστου 666; (βιντεο) https://rumble.com/v2pz4sj-rfidchip-666-from-world-antichrist-genocidal-dictatorship.html , https://www.brighteon.com/57275d88-116e-4777-9da9-9861dd912c4f , https://ugetube.com/watch/11JXRPoe5H9zw3P .
Τα προσωπικά μας δεδομένα και ότι άλλο αποθηκεύεται κρυπτογραφημένο στο μικροτσίπ microchip της ψηφιακής χρεωστικής, πιστωτικής ή άλλης κάρτας ταυτοποίησης δεν είναι προσβάσιμα στον κάτοχό της και δεν μπορούμε να τα διαβάσουμε γιατί δεν είναι απλό συμβατικό έγγραφο αλλά κρυπτογραφημένο ηλεκτρονικό. Επομένως πως ζητάτε παράνομα και αντισυνταγματικά να την υπογράψουμε και να την αποδεχτούμε αντίχριστοι δικτάτορες, παραβιάζοντας την εν Χριστώ ελευθερία της αθάνατης ψυχής μας που είναι αναφαίρετο δώρο του Αγίου Τριαδικού Θεού στον άνθρωπο; Όπως την κάρτα εργασίας σήμερα και την επίσης παράνομη ψηφιακή ταυτότητα αύριο μεθαύριο με τσιπ καταδότη του αντιχρίστου 666; http://www.freevolition.gr/666.htm

Ο άγιος Παΐσιος ο αγιορείτης: Η επαλήθευση της προφητείας για το χάραγμα του αντιχρίστου 666 σε συνάρτηση με την αντίχριστη σιωνιστική παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού (Βίντεο Ντοκουμέντο) https://rumble.com/v2z86u6-saint-paisios-the-true-prophecy-about-the-mark-of-the-antichrist-666.html , https://www.brighteon.com/b1814c5d-1235-42a1-be5e-22cea4ce7e27 , https://ugetube.com/watch/F4SZghzlbRuFGi5 .

Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666, papandreou vs clegg. ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v2z72o4-england-abolished-digital-citizenship-id-with-antichrist-informant-chip-666.html , https://www.brighteon.com/10b2b210-9d79-49d5-9683-f8613a26b572 , https://ugetube.com/watch/gzHwMFok4UTXhSo .

«Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v20a1l0-orthodox-homology.html , https://www.brighteon.com/76fe92d6-a54b-4d56-9759-9c9943a2bcc4 , https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ...».

ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666 (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.brighteon.com/34396bf9-0b2c-4b63-bc54-19f9e1e772ce .https://ugetube.com/watch/xqqlImlv9QItxOm , https://rumble.com/vpyk9p-43602973.html .

ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΝΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.brighteon.com/d27604a9-6d26-4b3b-8120-81bceafc0fdb , https://rumble.com/v2ppmsy-christ-give-us-free-immortal-soul-for-his-love-paradise-with-orthodox-faith.html , https://ugetube.com/watch/uKSkNpx4Xxrccd5 .

ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ; (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v36u5vz-we-must-not-betray-christ-with-an-implant-seal-of-antichrist-666-chip.html , https://www.brighteon.com/16da515f-60b5-4edf-b542-dec3ee58cc71 , https://ugetube.com/watch/MGAZoBKE87CxHGH .


ΥΓ. Έως πότε θα κατηγορούν με παράλογο αντίχριστο μίσος δημόσια οι αμετανόητοι αιρετικοί οικουμενιστές πανθρησκειαστές τους ορθόδοξους αποτειχισμένους από την παναίρεση του οικουμενισμού και θα δημοσιεύονται οι αιρετικές συκοφαντίες τους άκριτα ακόμα και από ορθόδοξες σελίδες;;; ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ; "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)».
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΣΕ μη προσβάσιμη πλέον υποσελίδα της ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗΣ Ιστοσελίδας https://orthodox-voice.blogspot.com ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΨΥΧΩΦΕΛΕΣ ΘΑΡΡΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:
Όλοι οι ορθόδοξοι γνωρίζουμε θαρρώ ότι η Εκκλησιαστική Κοινωνία με τους αιρετικούς οικουμενιστές δεν είναι ένα ευχολόγιο δηλώσεων των αιρετικών οικουμενιστών ψευδεπισκόπων μεταξύ τους ούτε η αλλαγή του ημερολογίου το 1924 ούτε καν η πρώτη, άγνωστη ακόμη και σήμερα σε πολλούς, αιρετική οικουμενιστική Πατριαρχική Εγκύκλιος του 1902 (πριν από την δεύτερη επίσης αιρετική Εγκύκλιο του 1920) που παρότρυνε την Ένωση με τους αιρετικούς οικουμενιστές με την αναγνώρισή τους ως Μέλη της Εκκλησίας και ως ένα από τα δευτερεύοντα ζητήματα που είχε τεθεί ήταν και το κοινό ημερολόγιο. Γιατί Εκκλησιαστική Κοινωνία και Ένωση με τους αιρετικούς σημαίνει ΟΧΙ ΚΡΥΦΑ αλλά Δημόσια, «γυμνή τη κεφαλή», συμπροσευχή, μνημόνευση αιρετικού ψευδεπισκόπου, συλλείτουργα και Συνοδική αναγνώρισή τους που έγινε ουσιαστικά το 2016... Γιατί οι αμετανόητοι αιρετικοί οικουμενιστές ψευδεπίσκοποι με επίσημη Συνοδική απόφαση Δημόσια, γυμνή τη κεφαλή, στην ψευδοπανορθόδοξη Σύνοδο της Κρήτης το 2016 αναγνώρισαν όλες τις αιρέσεις, παπικούς, προτεστάντες, μονοφυσίτες και άλλες αιρέσεις ως Εκκλησίες και όχι απλώς με μια άγνωστη καταγραφή στα δίπτυχα του «αλάθητου» αντίχριστου αιρετικού Πάπα της Ρώμης

Το 1965 επιχειρήθηκε άνομα από τον «αλάθητο» αιρετικό αμετανόητο αντίχριστο Πάπα της Ρώμης και τον τότε αιρετικό οικουμενιστή Πατριάρχη με κείμενο που συνυπέγραψαν παρασκηνιακά χωρίς σύγκληση Οικουμενικής Συνόδου και χωρίς να ανακοινωθεί δημόσια στο ποίμνιο όχι η άρση του σχίσματος αλλά η άρση της διακοπής Εκκλησιαστικής Κοινωνίας και των αναθεμάτων μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και των αιρετικών παπικών. Γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρξει σχίσμα στο Αιώνιο ΠΑΝΑΓΙΟ Σώμα του Χριστού που είμαστε Μέλη του οι πιστοί με Κεφαλή τον Χριστό, δηλαδή, στην Μία Αγία ορθόδοξη Εκκλησία Του, παρά μόνο αποκοπή των αιρετικών σχισματικών παπικών και άλλων αιρετικών... Η οποία άρση της αποκοπής των αιρετικών από την Εκκλησία και εν προκειμένω η τετελεσμένη του 1054 μ.Χ. των παπικών δεν θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο αν μετανοήσουν και κριθούν από μια αληθινή νέα Αγία Οικουμενική Σύνοδο. Για αυτό επισημαίνω ότι η επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα το 2001 για πρώτη φορά μετά το 1054 μ.Χ. του «αλάθητου» αντίχριστου αιρετικού Πάπα της Ρώμης και δημόσια υποδοχή και αναγνώριση του ως Επισκόπου, γυμνή τη κεφαλή, από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την διοικούσα Εκκλησία αποτελεί ουσιαστικά ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ της πτώσης στην παναίρεση του οικουμενισμού, που μας υποχρεώνει να αποχωρισθούμε, αποτειχισθούμε http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm πλέον από τους αμετανόητους αιρετικούς οικουμενιστές ψευδεπισκόπους https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e για να μην γινόμαστε ένα αντίχριστο παναιρετικό σώμα μαζί τους και να μην χάσουμε την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση...

Γιατί εντός της Εκκλησίας είναι μονό όσοι Εμπράκτως ακολουθούν την Αλήθεια του Χριστού και την Ομολογούν Ορθόδοξα άχρι θανάτου λαμβάνοντας την Σφραγίδα Ομολογίας του Θεού (Βίντεο) https://rumble.com/v362sf8-only-by-following-the-truth-of-christ-orthodoxly-are-we-within-his-church.html , https://www.brighteon.com/e1d60717-d9e4-443a-a04b-1d817f0027b0 , https://ugetube.com/watch/M9jwqS9DB2CkdZT .


ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr , https://web.archive.org/web/20230611000918/http://freevolition.gr/ , https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive . Τα Κανάλια μου στις Διαδικτυακές Πλατφόρμες Βίντεο στο Rumble https://rumble.com/freevolition , στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition και στο Ugetube https://ugetube.com/@freevolition.gr . Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr , https://twitter.com/freevolitiongr .
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: https://brighteon.social/invite/uB9Kqmyk

Show more
0 Comments sort Sort by