Video Player is loading.

Up next


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΑΔΕΡΦΟ» ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ

281 Views
Published on 10 Dec 2023 / In News and Politics

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΑΔΕΡΦΟ» ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ https://www.brighteon.com/b4028203-defc-4e26-a7a8-af143584f4f2 , https://rumble.com/v40n8sf-only-christ-loves-humanity-and-saves-our-immortal-souls.html .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΟ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ... ΜΗΝ ΚΡΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΙΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΥΝΙΤΕΣ, ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ, ΨΕΥΔΟΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ», ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Η ΑΓΙΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΘΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...

ΘΑΡΡΩ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, "ΙΩ. 10,30 ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΝ ΕΣΜΕΝ". "Α ΤΙΜ. 2,5 ΕΙΣ ΓΑΡ ΘΕΟΣ, ΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΗΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ, Α ΤΙΜ. 2,6 Ο ΔΟΥΣ ΕΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙΛΥΤΡΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟΝ ΚΑΙΡΟΙΣ ΙΔΙΟΙΣ, Α ΤΙΜ. 2,7 ΕΙΣ Ο ΕΤΕΘΗΝ ΕΓΩ ΚΗΡΥΞ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, -ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΛΕΓΩ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ, ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, - ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΘΝΩΝ ΕΝ ΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ". "ΙΩ. 14,6 ΛΕΓΕΙ ΑΥΤΩ Ο ΙΗΣΟΥΣ· ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ· ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙ ΜΗ ΔΙ' ΕΜΟΥ". "ΙΩ. 14,7 ΕΙ ΕΓΝΩΚΕΙΤΕ ΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΓΝΩΚΕΙΤΕ ΑΝ. ΚΑΙ ΑΠ' ΑΡΤΙ ΓΙΝΩΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΩΡΑΚΑΤΕ ΑΥΤΟΝ". "ΕΦ. 4,5 ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΜΙΑ ΠΙΣΤΙΣ, ΕΝ ΒΑΠΤΙΣΜΑ· ΕΦ. 4,6 ΕΙΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΙΝ ΗΜΙΝ". "ΕΦ. 4,15 ΑΛΗΘΕΥΟΝΤΕΣ ΔΕ ΕΝ ΑΓΑΠΗ". "ΨΑΛ. 95,5 ΟΤΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ".

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ «ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΝΟΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ), ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΙΟΥΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ «ΑΔΕΡΦΟ» ΜΟΥ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.
(ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ "Ανώνυμος 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 9:31 μ.μ." https://oimos-athina.blogspot.com/2023/12/capnews-9.html?showComment=1701810434286#c6649124231451732176 ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΙΟΥΔΑ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ "ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΨΙΑ", ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΛΛΟΝ» ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «varkarisnews». "ΨΑΛ. 95,5 ΟΤΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΑ". ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ).

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΟΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΟΣ, ΚΟΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ, Ο ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΚΥΣΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

ΓΙΑΤΙ "ΧΩΡὶΣ ΕΜΟΥ ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΠΟΙΕΙΝ ΟΥΔΕΝ (ΙΩΑΝ. 15, 5)" ΑΓΑΘΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)».

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΜΑΤΘ. 10, 32-33: "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς"... στίχ. 38: "καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος".. ΑΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ "ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ (ΙΩΑΝ. 8, 32)". ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 29: "Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)». «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)». ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΙΧΑΛΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ" ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΙΣ "ΜΑΓΙΣΣΕΣ"... ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια (Ψαλμ. 95,5)». ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΨΕΥΔΟΑΓΑΠΗ, ΨΕΥΔΟΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ, ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: https://www.freevolition.gr/ ΚΑΙ «οι λίθοι κεκράξονται (Λουκ.19.40)» ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΣΟ ΖΩ,,. ΓΙΑΤΙ Η ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ (ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΟΔΟΜΙΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ, ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ Ή ΑΛΛΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ...) ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ) ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ Ή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ;

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ… ΛΕΜΕ ΣΤΟ "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ": "ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ" ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΝ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Κατά του Οικουμενισμού
(ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ "Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ" από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm (συμπληρωμένο). Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ". ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΗΣ-ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ", ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666.

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ https://www.freevolition.gr/666.htm ". ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ "Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ", Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ" ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ https://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v362sf8-only-by-following-the-truth-of-christ-orthodoxly-are-we-within-his-church.html , https://www.brighteon.com/e1d60717-d9e4-443a-a04b-1d817f0027b0 , https://ugetube.com/watch/M9jwqS9DB2CkdZT

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v20a1l0-orthodox-homology.html , https://www.brighteon.com/76fe92d6-a54b-4d56-9759-9c9943a2bcc4 , https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ; (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) https://rumble.com/v3tphga-rfid-without-knowing-its-encrypted-content-on-the-chip666.html , https://www.brighteon.com/78eefe9e-bdcc-4b4c-ae48-c95e2e1ddf4b , https://ugetube.com/watch/e2O3bgFhROFC8TE.
ΥΣΤΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΤΑΚΗ ΤΗΣ ΣΟΔΟΜΟΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.

ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ; (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v36u5vz-we-must-not-betray-christ-with-an-implant-seal-of-antichrist-666-chip.html , https://www.brighteon.com/16da515f-60b5-4edf-b542-dec3ee58cc71 , https://ugetube.com/watch/MGAZoBKE87CxHGH .

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΨΕΥΔΟΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ... «ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ» (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v41hin7-the-antichrist-sodomist-heretic-archbishop-of-athens-anieronymos.html https://www.brighteon.com/ba3d0d36-e5e8-41ca-b3e4-eda2df2a40d2 , https://ugetube.com/watch/14TpNG7n9XXVY7A .

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site https://www.ελεύθερηβούληση.gr , https://www.freevolition.gr ,
https://web.archive.org/web/20231125103120/https://www.freevolition.gr/ ,
https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive .
Τα Κανάλια μου στις Διαδικτυακές Πλατφόρμες Βίντεο στο Rumble https://rumble.com/freevolition ,
στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition
και στο Ugetube https://ugetube.com/@freevolition.gr .
Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr ,
https://twitter.com/freevolitiongr .

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next