Video Player is loading.

Up next


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ

361 Views
Published on 01 Jun 2021 / In News and Politics

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ https://www.brighteon.com/fb96....4781-12c3-4965-8953- , https://rumble.com/vhw7z1-30056797.html .

ΑΝ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
ΩΣΤΟΣΟ, Η ΠΙΟ ΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΤΑΚΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ https://www.brighteon.com/d810....81f8-3d60-41e0-832a- ΠΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ», ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.

ΑΓΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΩΣ "ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΙΜΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

ΑΡΑΓΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ "ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ (Ματθ. 26, 26-29)";
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΙΕΡΕΙΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ "ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ (Ματθ. 26, 26-29)" ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ "ΚΑΙΣΑΡΑ" ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ https://www.brighteon.com/5d88....e964-3d29-4b35-a8b1- … ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 29: "Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις".

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ… «ὁ γὰρ ἐσθίων καὶ πίνων ἀναξίως κρῖμα ἑαυτῷ ἐσθίει καὶ πίνει, μὴ διακρίνων τὸ σῶμα τοῦ Κυρίου. διὰ τοῦτο ἐν ὑμῖν πολλοὶ ἀσθενεῖς καὶ ἄρρωστοι καὶ κοιμῶνται ἱκανοί» (Α΄ Κορ. 11, 29-30). ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://[a]www.freevolition.gr%....2Forthodoxy-homology ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://www.brighteon.com/5d88....e964-3d29-4b35-a8b1- . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».
"Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)".

Ὁ Μ. Βασίλειος ἐπίσης, στήν πρός Μονάζοντας ἐπιστολή του, ὅπως μᾶς τά μεταφέρει ὁ ἅγ. Μᾶρκος ὁ Εὐγενικός, λέγει: «Οἵτινες τήν ὑγιᾶ ὀρθόδοξον πίστιν προσποιούμενοι ὁμολογεῖν, κοινωνοῦσι δέ τοῖς ἑτερόφροσι, τούς τοιούτους, εἰ μετά παραγγελίαν μή ἀποστῶσιν, μή μόνον ἀκοινωνήτους ἔχειν, ἀλλά μηδέ ἀδελφούς ὀνομάζειν» (ἁγ. Μάρκου Ἐφέσου, Ὁμολογία, CFDS, Ser. A. τόμ. Χ, fasc. II, σελ. 133 (24-28).

Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος
1. «Ει τις δόγμα έχει διεστραμμένον, φεύγε αυτόν και παραιτήσαι, μη πειθού, μη μόνον άνθρωπος αν η, αλλά καν άνθρωπος εξ ουρανού κατιών (=κατεβή). Είπου (=οπουδήποτε) την ευσέβειαν παραβλεπτόμενην ιδοίς, μη προτίμα την ομόνοιαν της αληθείας, αλλ’ ίστατο γενναίος έως θανάτου, την αλήθεια μηδαμού προδιδούς, προσέχετε, ίνα μηδέν νόμον δόγμα το της αγάπης προσχήματι παραδέχεσθε Δέος (φόβος) μη τις παραφθαρή υπό της των αιρετικών αγάπης» (ΕΠΕ 25, 370).
ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ "Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΕΙΝΑΙ "Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ".

ΩΣ ΙΟΥΔΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ https://www.brighteon.com/5d88....e964-3d29-4b35-a8b1- ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ", ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΝΩ ΜΕ ΠΑΧΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΩΣ "ΠΑΤΡΙΟ" ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ "ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ"!


Η αλυσίδα της αιρετικής ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗΣ Κοινωνίας ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ" ΟΤΑΝ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ έχει ως εξής: Ο λαός στο Ναό με τον Ιερέα μνημονεύει τον Επίσκοπο, οι Επίσκοποι ως Σύνοδος μνημονεύουν τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος μνημονεύει τον Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος με την σειρά του μνημονεύει τον αντίχριστο αιρετικό "αλάθητο" Πάπα της Ρώμης ως "αγιότατη κεφαλή" της Εκκλησίας για να καταδειχθεί η κοινή πίστη μας ώστε να γινόμαστε ένα Σώμα της Οικουμενικής Παναίρεσης και να οδηγούμεθα στην αιώνια κόλαση...
Σε περίοδο μεγάλης αποστασίας των εσχάτων ημερών, με την Παναίρεση του Οικουμενισμου, που βιώνουμε τώρα ακοινώνητος είναι όποιος κοινωνάει από αιρετικό ή μήπως όχι άρα μπορούμε να κοινωνήσουμε από οικουμενιστές αιρετικούς δήθεν ορθόδοξους Επισκόπους που έχουν εκκλησιαστική επικοινωνία με τον Πάπα και επομένως μπορούμε να κοινωνήσουμε και από τον αντίχριστο "αλάθητο" αιρετικό Πάπα της Ρώμης και τους αιρετικούς Επισκόπους του;
Χωρίς αληθινή ορθόδοξη πίστη κοινωνάμε αληθινά "Σώμα και Αίμα Χριστού εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια" ή προς κατάκριση και καταδίκη; Είναι επομένως απλώς επιβλαβής η εκκλησιαστική κοινωνία με την αίρεση και τους οικουμενιστές αιρετικούς ή οδηγεί στην απώλεια της αθάνατης ψυχής μας στην αιώνια κόλαση εφόσον προδίδουμε τον Χριστό και την διαχρονική Ορθόδοξη ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ; Η Χάρη και Ευλογία του Θεού μεταδίδεται ΜΟΝΟ στον Πιστό λαό που Πιστεύει Ορθόδοξα ή και σε όσους έχουν πέσει συνειδητά σε αίρεση; Ας προσευχηθούμε με ταπεινό φρόνημα και μετάνοια ώστε ο Θεός να μας φωτίσει για να απαντήσουμε ορθόδοξα, ομολογιακά και προς ωφέλεια της αθάνατης ψυχής μας.

Αποτειχισμένοι απομακρυνόμαστε από τους αιρετικούς και τα σχίσματά τους για να μην έχουμε οποιαδήποτε "Εκκλησιαστική Κοινωνία" μαζί τους με συμπροσευχές και συλλείτουργα και για να μην φτάσουμε στο "κοινό ποτήριο". Είναι αιρετικοί όσοι διδάσκουν την αίρεση του Οικουμενισμού αποδεχόμενοι δημόσια τους αιρετικούς (παπικούς, προτεστάντες, μονοφυσίτες και άλλους αμετανόητους αιρετικούς) ως μέλη της Μιας Αγίας Εκκλησίας συμπροσευχόμενοι μαζί τους και μνημονεύοντάς τους στην Θεία Λειτουργία, ακόμα και αν δεν έχουν φτάσει φανερά δημόσια στο "κοινό ποτήριο" με το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.
Οι Μάρτυρες Ομολογητές του Χριστού δεν προσκυνούσαν ως Θεό τον αντίχριστο αυτοκράτορα Νέρωνα, ο οποίος ζητούσε από τους χριστιανούς που δεν τον προσκυνούσαν ως Θεό τουλάχιστον να ρίξουν λίγο λιβάνι, θυμίαμα στα είδωλά του για να τους χαρίσει την ζωή καθώς αυτή η "συμβολική πράξη" αρκούσε ως απόδειξη της πίστης στα δαιμονικά είδωλα.
Ωστόσο, οι Μάρτυρες και Ομολογητές προτιμούσαν να τους φάνε στις αρένες τα θηρία του Νέρωνα παρά να ρίξουν λίγο λιβάνι στα είδωλα και να προδώσουν την Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού και να χάσουν την αθάνατη ψυχή τους. Εμείς σήμερα λοιπόν θα μνημονεύουμε αιρετικούς και θα συμπροσευχόμαστε μαζί τους αλλά ακόμα και με αλλόπιστους προδίδοντας τον Χριστό και την αληθινή Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία του;


ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 http://[a]www.freevolition.gr%2F666.htm[/a] ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΑΛΑΘΗΤΟ" ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕ; Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ; Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ;
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΥΤΕ ΙΔΡΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ.

"ΑΝΕΠΙΣΚΟΠΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΙΚΗ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ.

ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ "ΥΠΕΡ ΠΑΣΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΩΝ (ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ) ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Μέγας Αθανάσιος
«Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
«Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
«Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΕΙΑΣ (ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)... ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, "ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ", ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ:
Ο Απόστολος Παύλος
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".
ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".

Ας μετανοήσουν οι Αιρετικοί, να αρνηθούν τις αιρετικές δοξασίες τους και ας αποδεχτούν την αληθινή πίστη και οι αλλόπιστοι και τότε να ενωθούμε με την αληθινή Ορθόδοξη Πίστη στην ΜΙΑ Αγία Εκκλησία του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ Χριστού, των Αποστόλων και των αγίων θεοφόρων Πατέρων μας που σώζει την αθάνατη ψυχή μας. Αλλιώς δεν τους αγαπάμε αληθινά αν θέλουμε ένωση χωρίς την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που θα βλάψει και εμάς τους ορθόδοξους αν γίνουμε ένα σώμα με τους αιρετικούς και αλλόπιστους και θα είμαστε εκτός της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού. "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". Ο Μέγας Αθανάσιος. «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).
Ο Απόστολος Παύλος
Καινή Διαθήκη, Προς Τίτον Κεφ. 3, στίχοι 10 "αἱρετικὸν ἄνθρωπον μετὰ μίαν καὶ δευτέραν νουθεσίαν παραιτοῦ, 11 εἰδὼς ὅτι ἐξέστραπται ὁ τοιοῦτος καὶ ἁμαρτάνει ὢν αὐτοκατάκριτος".

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666.

Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΑΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΡΘΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΧΑΡΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ "ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΦΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ, ΠΡΑΞΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΤΕ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ...

ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΑΓΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ…

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ http://[a]www.freevolition.gr%2Fgreece.htm[/a] ... ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΑΤΑΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ. ΜΑΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ "ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΓΟΥΣ".

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ https://www.brighteon.com/cff4....310a-44af-47a4-972a- ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ https://www.brighteon.com/fde5....a1b2-b419-4c14-b8f8- .

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ "ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΝΕΡΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ…
ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΙΤΖ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ (50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΣΠΑΝΕ. ΟΥΤΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ https://www.worldometers.info/ .

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ;


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ… ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ.. «Τῇ τρίτῃ ἡμέρᾳ ἐγερθῆναι (Ματθ. 16, 21)». «Τῇ τρίτῃ ἡμέρᾳ ἀναστήσεται (Μαρκ. 10, 34)». ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ: «Καὶ ἀναστάντα τῇ τρίτῃ ἡμέρα κατὰ τὰς Γραφάς». ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ: 29 "Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις".

ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ.
ΨΟΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ http://[a]www.freevolition.gr%2Fgreece.htm[/a] ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΑΣΤΕΓΟΙ https://www.brighteon.com/9d49....ca42-2e28-4169-b8cb- . ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ή και δισεκατομμύρια νεκρούς όπως επισημαίνει ο καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Stanford Γιάννης Ιωαννίδης https://www.zougla.gr/ygeia/ar....ticle/pandimia-koron .
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΦΙΜΩΤΡΟ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ QR CODE 666, ΕΜΒΟΛΙΑ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ…
ΓΙΑΤΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ», ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ «ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ» ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ «ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ»… ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ (ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ)… Νόμος 3418: Άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή». Σύμφωνα μάλιστα με το Άρθρο 338 του Ν. 4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018: Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν. 3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η. Άρα η διάταξη του άρθρου 96 του Ν. 4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19 είναι για το καλάθι με τα σκουπίδια του δικτατορίσκου Μητσοτάκη. Επίσης στην σύμβαση του Oviedo 1997 (ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου. Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, καραντίνα, κλπ. αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ σύμφωνα με τον Ν. 3418/2005. ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ https://amazonios.net/katarree....i-i-ypochreotikotita .
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: «Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Παράγραφος 4: Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ https://ugetube.com/watch/zYGEpFvpNquVBQl ΒΙΝΤΕΟ, https://www.brighteon.com/4d89....4bdd-254b-477e-98b1- , https://rumble.com/vh90r9-28974357.html .

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ; ΒΙΝΤΕΟ: https://ugetube.com/watch/JfSJhKDWrklG5wn , https://www.brighteon.com/d38b....d540-cc57-4290-8b5a- .

ΕΠΙΣΗΜΗ Αποκάλυψη-σοκ του γερουσιαστή Χολ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ: «Σχεδόν 4.000 θάνατοι από τα εμβόλια κορωναϊού στις ΗΠΑ» ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ! USA-Senator Hall: ALMOST 4000 DIED FROM COVID-19 VACCINE! (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.brighteon.com/f96e....1412-326d-404e-bb8d- , https://ugetube.com/watch/WXrc3bW7uRU8VBo , https://rumble.com/vhlh2f--4.0....00-.-senator-hall-40 .

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ το Σύνταγμα αναγνωρίζει την αξία του άνθρωπου και είναι πρωταρχική του υποχρέωση να την προστατέψει: «Άρθρο 2, παρ. 1: O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ: «Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς».

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΝΟΜΑ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ-ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ, ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ https://www.brighteon.com/f96e....1412-326d-404e-bb8d- ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ https://www.brighteon.com/9aad....fd19-bbb3-4336-9d16- ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ QR CODE ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ BARCODE 666… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ QR CODE 666 ΘΕΛΕΙ (ΩΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΣΙΠΑΚΙ) ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ… ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΠΙΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ! https://www.brighteon.com/d38b....d540-cc57-4290-8b5a- ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

"ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ (ΚΑΙ ΣΤΟΝ QR CODE ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΘΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ). ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων (δείτε στο βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ https://www.brighteon.com/7b8a....d937-44dc-4451-8e5b- )". Ακόμα και ένας "τρελός" δεν θα υπέγραφε την Ταυτότητά του χωρίς να μπορεί να δει το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο (νάνο)τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή!.. ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ https://www.brighteon.com/f96e....1412-326d-404e-bb8d- ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ https://www.brighteon.com/9aad....fd19-bbb3-4336-9d16- ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ!... http://[a]www.freevolition.gr%2F666.htm[/a] . ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΜΕ QR CODE, ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ BARCODE 666…
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ, ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΟ, ΧΙΤΛΕΡ, ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ…

Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΝΕΡΩΝΑΣ, ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΙΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΜΙΟΙ" ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ. "ΑΥΤΟΙ" ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ "ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΝ" ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. "ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ" ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. Αν κάποιοι δήθεν ορθόδοξοι ομολογητές κλείνουν τα μάτια και ονομάζουν ψευδοπροφητείες την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ή κάποιοι άλλοι χριστέμποροι με τα ψευδοπροφητικά βιβλία τους διαστρεβλώνουν τις αληθινές προφητείες της Αγίας Γραφής, με ψεύτικες ημερομηνίες όπου με ακρίβεια δήθεν θα συμβούν οι Προφητείες της Αγίας Γραφής και η Δευτέρα Παρουσία (σαν τους αντίχριστους χιλιαστές ιεχωβάδες) και στην συνέχεια διαψεύδονται σκανδαλίζοντας αθώες ψυχές, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινές οι Προφητείες αλλά ότι: «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν» (Καινή Διαθήκη, Α΄ Ιωάν. 2, 18).

Ισχυρίζονται μάλιστα ελάχιστοι χριστέμποροι με "περίσσεια σοφία" ότι "δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε ούτε να υποτιμούμε το χάραγμα 666 του αντίχριστου και να μην είμαστε των άκρων" ενώ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666.
Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ) ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ… ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ https://www.brighteon.com/f96e....1412-326d-404e-bb8d- ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ https://www.brighteon.com/9aad....fd19-bbb3-4336-9d16- ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΕΜΒΡΥΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ… ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ…

ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. Ή ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ (ΕΠ)ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ Ή ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ή ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ…

ΑΝ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΕΙ https://www.brighteon.com/069e....f9b2-e0f3-43a9-b5f9- ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://www.brighteon.com/5d88....e964-3d29-4b35-a8b1- ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ Δ

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next