Video Player is loading.

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ

730 Views
Published on 03 Sep 2021 / In News and Politics

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ https://www.brighteon.com/0584c142-a507-47c9-a74a-361ddd7168f2 , https://rumble.com/vm0vjw--.-.html .

Ο Άγιος Τριαδικός Θεός απεκάλυψε στην ανθρωπότητα τον Μονογενή Υιό Του, αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό και δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Ομοούσιας και Αδιαιρέτου Τριάδας. Απέστειλε στην γη τον Υιό του Χριστό, ο οποίος με την θυσία του πάνω στον Σταυρό σήκωσε τις αμαρτίες των ανθρώπων για να σώσει την αθάνατη ψυχή μας εφόσον αποδεχτούμε με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ μας την σταυροαναστάσιμη αγάπη του και την ομολογούμε εμπράκτως στην ζωή μας για να ενωθούμε με τον Άγιο Θεό Πατέρα μας.

Ο Χριστός με την σταυρική θυσία του ένωσε ξανά τον άνθρωπο με τον ουράνιο Πατέρα του. Οδήγησε τον μετανοημένο άνθρωπο στον αιώνιο παράδεισο, τον οποίο είχε χάσει με την παρακοή του και αποκατέστησε την επικοινωνία μας με τον Θεό ιδρύοντας την Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του στην γη. Αιώνια μοναδική Κεφαλή της Μίας Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας ο Χριστός. Γιατί ο αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός μαζί με τους Αποστόλους και άγιους Θεοφόρους Πατέρες μας, Μάρτυρες και Ομολογητές ίδρυσε τον Θεανθρώπινο οργανισμό, την διαχρονική Εκκλησία Του, ως κιβωτό σωτηρίας των αθάνατων ψυχών ημών.

Με την Αποστολική διαδοχή, την Ιεροσύνη, αδιάλειπτη χειροτονία νέων Επισκόπων και Ιερέων και την διατήρηση της αλήθειας του Χριστού, της αληθινής ορθόδοξης πίστης του λαού του Θεού, η οποία αποτελεί το Ορθόδοξο Δόγμα των αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας, διαιωνίζεται το Έργο του Χριστού στην γη με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος του Θεού.

Η Μία Αγία Εκκλησία του Χριστού είναι το Θεανθρώπινο Σώμα Του, ο πιστός κλήρος και λαός, με Κεφαλή τον Αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό. Μόνο η Μία Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία λοιπόν διαφυλάσσει αμόλυντη και άμωμη την Αλήθεια του Χριστού και των αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας και ο Θεός μας αγιάζει και θεραπεύει την ψυχή και το σώμα καθώς μεταλαμβάνουμε Σώμα και Αίμα Χριστού εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιώνια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. Ακόμα και αν πεθάνουμε από οποιαδήποτε σωματική ασθένεια αν έχουμε προλάβει με αληθινή πίστη και ειλικρινή μετάνοια να ζητήσουμε από τον Χριστό το ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ όπως ο ληστής ομολόγησε πάνω στο σταυρό, ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ, τότε θα πεθάνουμε καθαρισμένοι από κάθε αμαρτία και υγιείς στην ψυχή. Ώστε η αγιασμένη ψυχή μας με νέο άφθαρτο αναστημένο σώμα θα ενωθεί με τον άγιο Θεό Πατέρα μας στο αιώνιο παράδεισο της σταυροαναστάσιμης αγάπης του αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού.

Είναι ειδωλολατρία η θεοποίηση του ανθρώπινης γνώσης, της επιστήμης, της τεχνολογίας, της ιατρικής που υποτίθεται μόνο αυτή θεραπεύει το σώμα μας ξεχνώντας ότι είμαστε Θεανθρώπινα Μέλη του Χριστού, ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΙΑΤΡΟΥ του σώματος και της ψυχής. Η αποστασία από το άγιο θέλημα του αναστημένου Θεανθρώπου Χριστού και η λατρεία των κοσμικών επιστημονικών επιτευγμάτων δεν είναι μόνο ειδωλολατρία άλλα και σατανολατρία που οδηγεί την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙ ΖΩΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΟΣ!

ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ Α΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 19 «ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν ἁγίου Πνεύματός ἐστιν, οὗ ἔχετε ἀπὸ Θεοῦ, καὶ οὐκ ἐστὲ ἑαυτῶν; 20 ἠγοράσθητε γὰρ τιμῆς· δοξάσατε δὴ τὸν Θεὸν ἐν τῷ σώματι ὑμῶν καὶ ἐν τῷ πνεύματι ὑμῶν ἅτινά ἐστι τοῦ Θεοῦ». ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ, ΟΤΙ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.

«Χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν» είπε ο Χριστός. Σήμερα οι πολιτικοί και πνευματικοί ταγοί της Εκκλησίας θεώρησαν εστία μόλυνσης τον Ναό του Θεού όπως και το ανθρώπινο σώμα που παρουσιάζουν, την εικόνα του Θεού, ως μολυσματική βόμβα θανάτου και απαγορεύουν ακόμα και το Σώμα και Αίμα Χριστού, το οποίο είναι εις άφεση αμαρτιών και ζωή αιωνία, κλείνοντας τις Εκκλησίες (ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ) και θεωρώντας λοιμογόνες ακόμα και τις λιτανείες που αιώνες τώρα θεραπεύουν από λοιμούς και κάθε θεομηνία που είναι αποτέλεσμα των αμαρτιών και της αποστασίας μας. ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΤΑΝΟΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ… ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Ή ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;;; ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΝΕΟΙ «ΑΛΑΘΗΤΟΙ» ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΠΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ ΩΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΝΙΕΡΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΙΜΟ… ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΤΟ 2014 https://rumble.com/vhp893-29730567.html ) ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ…

ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ; Για πρώτη μάλιστα φορά μετά την απόσχιση το 1054 μ.Χ. των αιρετικών παπικών από την Εκκλησία υποδέχτηκε και επίσημα αναγνώρισε ο οικουμενιστής ψευδοαρχιεπισκοπος Χριστόδουλος στην Αθήνα το 2001 τον αντίχριστο αλάθητο αιρετικό Πάπα της ρώμης ως επίσκοπο της Εκκλησίας!

Στο πλαίσιο της αντίχριστης σιωνιστικής παναίρεσης πανθρησκείας του οικουμενισμού, πνευματικού λοιμού, πνευματικού σοδομισμού, ο αιρεσιαρχής πανθρησκειαστής Ιούδας Βαρθολομαίος δημόσια μοιράζει το σατανικό κοράνιο που θεωρεί άγιο βιβλίο και στην σατανική μεγαλύτερη συναγωγή της Νέας Υόρκης εισέρχεται για να πει στους αμετανόητους σιωνιστές εβραίους ότι είμαστε αδέλφια με τον ίδιο Θεό και όχι να τους ζητήσει να μετανοήσουν που ξανασταυρώνουν πάλι σήμερα τον Χριστό με την απιστία τους αναμένοντας ακόμη τον αντίχριστο ψευδομεσσία τους… https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX ...

Το επιστέγασμα της μεγάλης αποστασίας ήρθε με την ληστρική ψευδοσύνοδο, δήθεν πανορθόδοξη στην Κρήτη το 2016 όπου Συνοδικά και επίσημα αναγνωρίστηκαν όλες οι αιρέσεις (παπισμός, προτεσταντισμός, μονοφυσίτες και άλλοι αιρετικοί) ως εκκλησίες και προωθήθηκαν οι διαθρησκειακές σχέσεις στον πλαίσιο της αντίχριστης σιωνιστικής παναίρεσης πανθρησκείας του οικουμενισμού, πνευματικής πανδημίας των πρόδρομων του αντιχρίστου, που οδηγεί στην αιώνια κόλαση την αθάνατη ψυχή μας. ΗΔΗ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ", "ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ", ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ «τὰς σχέσεις τῆς Ὀρθοδοξίας πρὸς τὸν λοιπὸν χριστιανικὸν κόσμον» https://www.patriarchate.org/patriarchal-encyclicals/-/asset_publisher/fEZFt85tpm4T/content/patriarchike-kai-synodike-enkyklios-epi-tei-synklesei-tes-agias-kai-megales-synodou-tes-orthodoxou-ekklesias?_101_INSTANCE_fEZFt85tpm4T_languageId=el_GR . Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"; Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ" ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;

ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .


Κάθε κρίση, κοινωνική, πολιτική, οικονομική είναι αποτέλεσμα της πνευματικής κρίσης που εκφράζεται και με τις θεομηνίες πολλές φορές, που επιστημονικά ονομάζει λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς και κλιματική κρίση ο άθεος υλιστικός δήθεν ορθολογισμός ως απόρροια της μεγάλης απιστίας και αποστασίας του εκκοσμικεύμενου ανθρώπου από το ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.

Στην ορθόδοξη Ελλάδα η μοιχεία έγινε νόμιμη και η δολοφονική έκτρωση επιδοτούμενη από το κράτος στα πλαίσια του λεγόμενου οικογενειακού προγραμματισμού παρόλο που εξαφανιζόμαστε δημογραφικά ως ελληνικό έθνος… Το αυτόματο διαζύγιο που θέσπισε το άθεο κράτος αντικατέστησε την σαφέστατη εντολή του Θεού «ὃ οὖν ὁ Θεὸς συνέζευξεν, ἄνθρωπος μὴ χωριζέτω» και μάλιστα με τις ευλογίες της διοικούσας εκκλησίας ουσιαστικά ενώ το ποίμνιο κοιμάται ακατήχητο, κάνοντας μάλιστα πολλοί υποτιθέμενοι χριστιανοί ακόμα και πάνω από τρεις γάμους! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 15 ΕΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ… ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ… Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΡΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ… ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ… ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ…

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ 30.000 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.brighteon.com/3b2473b8-c0ac-4f5d-931c-69193b015bf1 , https://ugetube.com/watch/s7VkWRAIPxbLPHa , https://rumble.com/vkcatv-30000-dead-2-million-injured-from-covid-vaccines.-30.000-.html . ΠΗΓΕΣ-SOURCES: https://healthimpactnews.com/2021/18928-dead-1-8-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots , https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 (υπολογίζεται μάλιστα ότι τα επίσημα στοιχεία είναι μόλις το 1% των πραγματικών).
ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΜΙΖΟΤΑΚΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΙ ΤΟ DNA ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ https://www.brighteon.com/9aadfd19-bbb3-4336-9d16-dc3f68948ea9 , https://www.brighteon.com/d0a29f9e-b2da-4e26-b8ef-8a22b4f95ddd ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ, ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΤΗ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ…

ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝ QR CODE, ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ BARCODE 666, ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ, ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ... ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΚΤΡΩΜΕΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ.

Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΜΕΣΗ) ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ https://www.brighteon.com/d81081f8-3d60-41e0-832a-c50b270fbb15 ...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΙ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΟΧΙ ΣΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ 99 ΕΤΗ!!! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΣΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΟ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΜΚΟ=ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ»… ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΨΥΧΕΣ. Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΑΡΩΓΟ ΤΗΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΣΟΣΙΑ)ΛΗΣΤΕΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΙΜΟΥΣ http://www.freevolition.gr/greece.htm (συμπληρωμένο)

ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ, ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΦΙΜΩΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ-ΦΙΜΩΤΡΟ.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ LOCKDOWN ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤO ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PCR TEST FALSE LIKE LOCKDOWN DICTATORSHIP ADMIT CDC – FDA https://www.brighteon.com/f633631d-a20a-4d7e-aa96-e64806b8a9f7 , https://ugetube.com/watch/G5AYBwwVBpWHTYT , https://rumble.com/vkkqim--o-pcr-test.html .

Επιστολή ιατροδικαστών στην κυβέρνηση. Αμφισβητούν τους θανάτους από τον ανύπαρκτο Covid-19. https://ugetube.com/watch/gO7nmH1PJblfqon ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PCR TEST. FALSE THE PCR TEST. https://cormandrostenreview.com/report . ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Crimes against Humanity the Coronavirus Scandal ΜΗΝΥΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. https://www.brighteon.com/7d8726b7-8288-4c4a-bcb1-f782a3d77f18 .

Nuremberg 2.0 vs Nazi 4th Reich for Coronavirus Crimes Against Humanity 7/11/21 Nuremberg Code Exposes Crimes Of Gates And Fauci 6/2/21 FDA: SARS-CoV-2 antibody tests should not be used to evaluate immunity or protection from COVID-19 at any time. FDA: April 2020 PCR test is EUA. FDA: March 20th 2020 Covid-19 Vaccine Emergency Use is NOT approval NOR license https://nurembergtrials.net . Νυρεμβέργη 2.0 vs Δ΄ Ράιχ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ 2 ΓΙΑ ΑΝΟΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ PCR ΤΕΣΤ https://nurembergtrials.net . https://www.brighteon.com/74e3bbe6-632f-4934-8803-779e3928fda9 , https://rumble.com/vkbj57-nuremberg-2.0-vs-4th-reich-for-crimes-against-humanity.-2-.html .

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://www.brighteon.com/4d894bdd-254b-477e-98b1-c506d5bcd6ad , https://rumble.com/vh90r9-28974357.html , https://ugetube.com/watch/zYGEpFvpNquVBQl .

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: «Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Παράγραφος 4: Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ; ΖΟΜΠΙ; ΒΙΝΤΕΟ: https://ugetube.com/watch/JfSJhKDWrklG5wn , https://www.brighteon.com/d38bd540-cc57-4290-8b5a-588fb691109a .
Νόμος 3418: Άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή». Σύμφωνα μάλιστα με το Άρθρο 338 του Ν. 4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018: Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν. 3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η. Άρα η διάταξη του άρθρου 96 του Ν. 4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19 είναι για το καλάθι με τα σκουπίδια του δικτατορίσκου Μητσοτάκη. Επίσης στην σύμβαση του Oviedo 1997 (ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου. Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν. 3418/2005. ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ https://amazonios.net/katarreei-i-ypochreotikotita-gia-test-tis-kyvernisis-mitsotaki-2i-athoosi-arnithentos-sti-patra

ΚΑΤΩ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Η ΘΕΟΣΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ. Σύνταγμα της Ελλάδας, «Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς». Άρθρο 2, παράγραφος 1: «O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας». ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ… ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: «Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη.

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΗΡΩΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΕΩΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΤΙΣΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ "Χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν (Ιωαν. 15, 5)" ΑΓΙΟ, ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟ.

ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ... ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΦΟΥ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ... ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ "ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΕΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ"... "Οὐδὲ γὰρ ἐνδεής τις ὑπῆρχεν ἐν αὐτοῖς" (ΠΡΑΞ. 4, 34). ΓΙΑΤΙ Η ζωή των πρώτων χριστιανών είναι Δημοκρατική, Ελεύθερη με Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αγάπη Χριστού ("Ουράνιο Πολίτευμα Αγάπης και Δικαιοσύνης Χριστού" επί της Γης καθώς οι χριστιανοί είναι "Πολίτες του Ουρανού"), ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦ. 2, ΣΤΙΧΟΙ: 44 «πάντες δὲ οἱ πιστεύσαντες ἦσαν ἐπὶ τὸ αὐτὸ καὶ εἶχον ἅπαντα κοινά, 45 καὶ τὰ κτήματα καὶ τὰς ὑπάρξεις ἐπίπρασκον καὶ διεμέριζον αὐτὰ πᾶσι καθότι ἄν τις χρείαν εἶχε• 46 καθ' ἡμέραν τε προσκαρτεροῦντες ὁμοθυμαδὸν ἐν τῷ ἱερῷ, κλῶντές τε, κατ' οἶκον ἄρτον, μετελάμβανον τροφῆς ἐν ἀγαλλιάσει καὶ ἀφελότητι καρδίας, 47 αἰνοῦντες τὸν Θεὸν καὶ ἔχοντες χάριν πρὸς ὅλον τὸν λαόν. ὁ δὲ Κύριος προσετίθει τοὺς σῳζομένους καθ' ἡμέραν τῇ ἐκκλησίᾳ».
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦ. 4, ΣΤΙΧΟΙ: 32 «Τοῦ δὲ πλήθους τῶν πιστευσάντων ἦν ἡ καρδία καὶ ἡ ψυχὴ μία, καὶ οὐδὲ εἷς τι τῶν ὑπαρχόντων αὐτῷ ἔλεγεν ἴδιον εἶναι, ἀλλ' ἦν αὐτοῖς ἅπαντα κοινά. 33 καὶ μεγάλῃ δυνάμει ἀπεδίδουν τὸ μαρτύριον οἱ ἀπόστολοι τῆς ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ χάρις τε μεγάλη ἦν ἐπὶ πάντας αὐτούς. 34 οὐδὲ γὰρ ἐνδεής τις ὑπῆρχεν ἐν αὐτοῖς·»… http://www.freevolition.gr/greece.htm ...

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ https://www.brighteon.com/c19058b3-8802-49e0-bd0a-a373c0731136 .

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ http://freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΩΣΤΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ…

ΑΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΟΡΩΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΣ 29: "Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις". «Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)». «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. ὃς γὰρ ἂν θέλῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ σῶσαι, ἀπολέσει αὐτήν· ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 34-35)».

ΑΝ ΒΙΩΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΤΥΦΛΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ… ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ… ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10, ΣΤΙΧΟΙ: 32 "Πᾶς οὖν ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· 33 ὅστις δ' ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς", ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 14 "Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; 15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; 16 τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων; ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, καθὼς εἶπεν ὁ Θεὸς ὅτι ἐνοικήσω ἐν αὐτοῖς καὶ ἐμπεριπατήσω, καὶ ἔσομαι αὐτῶν Θεός, καὶ αὐτοὶ ἔσονταί μοι λαός. 17 διὸ ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, 18 καὶ ἔσομαι ὑμῖν εἰς πατέρα καὶ ὑμεῖς ἔσεσθέ μοι εἰς υἱοὺς καὶ θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ".

Ας μετανοήσουν οι Αιρετικοί, να αρνηθούν τις αιρετικές δοξασίες τους και ας αποδεχτούν την αληθινή πίστη και οι αλλόπιστοι και τότε να ενωθούμε με την αληθινή Ορθόδοξη Πίστη στην ΜΙΑ Αγία Εκκλησία του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ Χριστού, των Αποστόλων και των αγίων Θεοφόρων Πατέρων μας που σώζει την αθάνατη ψυχή μας. Αλλιώς δεν τους αγαπάμε αληθινά αν θέλουμε ένωση χωρίς την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που θα βλάψει και εμάς τους ορθόδοξους αν γίνουμε ένα σώμα με τους αιρετικούς και αλλόπιστους και θα είμαστε εκτός της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού. "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". Ο Μέγας Αθανάσιος. «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC). «Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).


«Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).

Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)", PG = Migne, Patrologia Graeca.

Είναι Λοιπόν ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ να μην κοινωνούμε τα έργα των αμετανόητων αιρετικών ΚΑΙ να τους ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ αναθεματίζουμε, δηλαδή, να μην έχουμε καμία εκκλησιαστική κοινωνία μαζί τους και να είμαστε ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ από όλους τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ αιρετικούς οικουμενιστές του νέου και παλιού ημερολογίου των πολλών παρασυναγωγών ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1, στίχοι: 9 "πᾶς ὁ παραβαίνων καὶ μὴ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ Θεὸν οὐκ ἔχει· ὁ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ, οὗτος καὶ τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱὸν ἔχει. 10 εἴ τις ἔρχεται πρὸς ὑμᾶς καὶ ταύτην τὴν διδαχὴν οὐ φέρει, μὴ λαμβάνετε αὐτὸν εἰς οἰκίαν, καὶ χαίρειν αὐτῷ μὴ λέγετε· 11 ὁ γὰρ λέγων αὐτῷ χαίρειν κοινωνεῖ τοῖς ἔργοις αὐτοῦ τοῖς πονηροῖς".

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΙΩΝΙΟ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΛΕΓΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ... Λέγει λοιπόν ὁ ἅγιος ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ὁμιλῶντας διά τούς αἱρετικούς ποιμένες: «...Πῶς οὖν ὁ Παῦλός φησιν, πείθεσθαι τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε; Ἀνωτέρω εἰπών, Ὧν ἀναθεωροῦντες τήν ἔκβασιν τῆς ἀναστροφῆς, μιμεῖσθε τήν πίστιν, τότε εἶπε, Πείθεσθε τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε. Τί οὖν, φησίν, ὅταν πονηρός ᾖ καί μή πειθώμεθα; πονηρός πῶς λέγεις; εἰ μέν περί πίστεως ἕνεκεν, φεῦγε αὐτόν καί παραίτησαι, μή μόνον ἄν ἄνθρωπος ᾖ, ἀλλά κἄν ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ κατιών• εἰ δέ βίου ἕνεκεν, μή περιεργάζου. Καί τοῦτο οὐκ οἴκοθεν λέγω τό ὑπόδειγμα, ἀλλ’ ἀπό τῆς θείας Γραφῆς» (P.G. 63, 231A). ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΘΕΙΑΙ ΓΡΑΦΑΙ ΦΕΥΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΡΟΝΑΣ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ» (P.G. 160, σ. 101).

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, "ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ", ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ=ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ:
Ο Απόστολος Παύλος
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".
ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".

Χωρίς Αγάπη Χριστού, αληθινή Ορθόδοξη Πίστη και ταπεινό φρόνημα δεν μπορούμε να έχουμε "υγιείς σχέσεις" με κανένα άνθρωπο και όχι μόνο με συγγενή. Δεν μπορούμε για παράδειγμα να έχουμε οποιαδήποτε εκκλησιαστική κοινωνία και στο ίδιο τραπέζι να συμπροσευχηθούμε και να συνφάγομε με έναν άπληστο αμετανόητο "ειδωλολάτρη" που αγαπάει μόνο το χρήμα ως Θεό και το δηλώνει μόνιμα δημόσια ή λέει ότι είναι άθεος, ούτε με κάποιον που δηλώνει αληθινός ορθόδοξος χριστιανός αλλά πιστεύει και διαδίδει δημόσια ότι οι ψεύτικοι θεοί των εθνών, όπως ο Μωάμεθ και ο Βούδας είναι το "ΙΔΙΟ" με τον μοναδικό αληθινό αναστημένο Θεάνθρωπο Χριστό ή ότι ο εκπρόσωπος του Θεού στην γη είναι ο "αλάθητος" αντίχριστος αιρετικός Πάπας της Ρώμης, τον οποίο ο Αιρεσιάρχης Βαρθολομαίος μνημονεύει ως "αγιότατο". ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α' ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΣ: 5 «εἷς γὰρ Θεός, εἷς καὶ μεσίτης Θεοῦ καὶ ἀνθρώπων, ἄνθρωπος Χριστὸς Ἰησοῦς». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΣ: 6 «λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ».

"Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία (του κακού)", ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ, ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου Καντιώτου http://www.freevolition.gr/euthimia.htm . «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5).

Ο ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ, ΕΠΑΙΝΕΙΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΩΣ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΥΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ…

ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ , https://www.scribd.com/document/386729803/ΤΟ-ΙΕΡΟ-ΠΗΔΑΛΙΟ-ΤΗΣ-ΜΙΑΣ-ΑΓΙΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΤΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΥ , Ο 15ος ιερός Κανόνας της Πρωτοδευτέρας (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ) Συνόδου, στην σελίδα 292, αλλά και ο 31ος ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ, στην σελίδα 39-40, ΕΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗΣ (ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΨΕΥΔΕΠΙΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ… ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ, ΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙΣ…

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙ

Show more
0 Comments sort Sort by