Video Player is loading.

ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ Ή ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΕΜΑ)

68 Views
Published on 10 Feb 2024 / In News and Politics

ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ Ή ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΟΪΟΥ) Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (EMA) https://www.brighteon.com/4196309d-634c-4911-9974-323057791bef , https://rumble.com/v4cm6xr-mrna-covid-19-vaccines-of-genocide-from-global-dictatorship-2024.html . ΠΗΓΕΣ https://immorfou.org.cy/ανακοινωση-εμα-εμβολια-μολυνση-μεταδ/ , https://tasthyras.wordpress.com/2024/02/07/ευρωπαϊκή-υπηρεσία-φαρμάκων-εμα-τα-εμ/ , https://amazonios.net/ema-ta-emvolia-den-eichan-pote-prodiagrafes-kataskevis-gia-na-prostatevoun-apo-tin-molynsi-i-tin-metadosi-tou-koronoiou/ , https://immorfou.org.cy/wp-content/uploads/2024/02/12-Letter-to-MEP-Marcel-de-Graaff.pdf , https://drive.google.com/file/d/1cvJAsKchmB1WHgZd3XYnxZwRwj0Kl2tQ/view .

Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (EMA): Τα εμβόλια δεν είχαν ΠΟΤΕ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού

Του Ελπιδοφόρου Σωτηριάδη

Αγαπητοί,

Επισυνάπτω αντίγραφο της επιστολής που έχει αποστείλει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Φαρμάκων (EMA) προς συγκεκριμένους ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο με την οποία επιβεβαιώνει ΓΡΑΠΤΩΣ (κίτρινο χρώμα) ότι τα εμβόλια δεν είχαν ΠΟΤΕ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού.

Παρόλο που η συγκεκριμένη γνώση ήταν διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή της κατασκευής των εμβολίων, τώρα επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ρυθμιστική Αρχή αδειοδότησης των εμβολίων. Αυτά που δηλώναμε εμφαντικά τα προηγούμενα 3 χρόνια επιβεβαιώνονται απόλυτα.

Να θυμίσουμε ότι οι εμβολιαστικές εκστρατείες των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου (και των άλλων χωρών) και όλες οι δηλώσεις των “επιστημόνων” και των “ειδικών” και των “αυτοαποκαλούμενων επιδημιολόγων” ότι θα πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί για να προστατεύσει τους γύρω του, δηλαδή τους ηλικιωμένους γονείς και παππούδες / γιαγιάδες τους ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ! Τα εμβόλια δεν παρέχουν καμία προστασία προς τους άλλους.

Να θυμίσουμε επίσης ότι όλη η «αγαπολογία» που προπαγανδίστηκε από διάφορους ιερωμένους (αρχιερείς, ιερείς και μοναχούς) ότι οι Χριστιανοί θα πρέπει να εμβολιαστούν από αγάπη για τον πλησίον ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ !

Να θυμίσουμε ακόμα ότι τα ψεύτικα συνθήματα των κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου (και των άλλων χωρών) και όλες οι ψευδοδηλώσεις των “επιστημόνων” και των “ειδικών” και των “αυτοαποκαλούμενων επιδημιολόγων” ότι θα πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί για να δημιουργηθεί το «τείχος ανοσίας» στην κοινότητα ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ !

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα παράνομα και αντιεπιστημονικά μέτρα των Κυβερνήσεων που υποστηρίχθηκαν από τους “επιστήμονες” και τους “ειδικούς” και τους “αυτοαποκαλούμενους επιδημιολόγους” με τα οποία προσέφεραν «ασυλία» στους εμβολιασμένους ώστε να μην ελέγχονται με εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης και να μην έχουν κανένα περιορισμό στην κυκλοφορία μέσα στην κοινότητα επειδή δήθεν δεν μολύνονταν ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ! Όχι μόνο ήταν ψέματα, αλλά ήταν εγκληματικά, διότι οι εμβολιασμένοι με την μόλυνση και την μετάδοση του κορωνοϊού αποτελούσαν τα κατεξοχήν ελεύθερα οχήματα συντήρησης της επιδημίας και της συνεχιζόμενης μετάδοσης του κορωνοϊού μέσα στην κοινότητα.

Να θυμίσουμε τέλος ότι όλοι όσοι έχασαν τις εργασίες τους λόγω της απάνθρωπης απόφασης των εργοδοτών τους να τους απολύσουν με αστήρικτες δικαιολογίες και κατά παράβαση της νόμιμης επιλογής τους να μην εμβολιαστούν, όχι μόνο δικαιώνονται αλλά μπορούν να διεκδικήσουν και τις αποζημιώσεις που τους αναλογούν.

Για όλους αυτούς που συμμετείχαν στα πιο πάνω αντι-επιστημονικά και παράνομα μέτρα με δηλώσεις, εκστρατείες και αποφάσεις, ενώ γνώριζαν ή όφειλαν να γνωρίζουν την επιστημονική αλήθεια, απομένει στην δικαιοσύνη να διερευνήσει τις πιθανές πειθαρχικές ή/και ποινικές τους ευθύνες.

Η επιστολή της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων (EMA) https://immorfou.org.cy/wp-content/uploads/2024/02/12-Letter-to-MEP-Marcel-de-Graaff.pdf :
ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ (κίτρινο χρώμα) ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ (ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ) ΕΞΑΡΧΗΣ «τα εμβόλια δεν είχαν ΠΟΤΕ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού»:
You state that based on the authorised indications, the vaccines ‘should only be administered to individuals who seek personal protection, and they are not authorised for the purpose of reducing transmission or infection rates (transmission control)’. You also state that the authorised indication does not align with uses promoted by ‘pharmaceutical companies, politicians, and health professionals’.
You are indeed correct to point out that COVID-19 vaccines have not been authorised for preventing transmission from one person to another. The indications are for protecting the vaccinated individuals only.
The product information for COVID-19 vaccines clearly states that the vaccines are for active immunisation to prevent COVID-19. In addition, EMA’s assessment reports on the authorisation of the vaccines note the lack of data on transmissibility.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ της επιστολής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων (EMA) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΜΕ (κίτρινο χρώμα) ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠO ΤΗΝ GOOGLE https://translate.google.gr/?sl=auto&tl=el&text=The%20product%20information%20for%20COVID-19%20vaccines%20clearly%20states%20that%20the%20vaccines%20are%20for%20active%20immunisation%20to%20prevent%20COVID-19.%20In%20addition%2C%20EMA%E2%80%99s%20assessment%20reports%20on%20the%20authorisation%20of%20the%20vaccines%20note%20the%20lack%20of%20data%20on%20transmissibility.&op=translate ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΤΙ (ΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ) ΕΞΑΡΧΗΣ «τα εμβόλια δεν είχαν ΠΟΤΕ προδιαγραφές κατασκευής για να προστατεύουν από την μόλυνση ή την μετάδοση του κορωνοϊού»:

Δηλώνετε ότι με βάση τις εγκεκριμένες ενδείξεις, τα εμβόλια «θα πρέπει να χορηγούνται μόνο σε άτομα που αναζητούν προσωπική προστασία και δεν είναι εξουσιοδοτημένα με σκοπό τη μείωση των ποσοστών μετάδοσης ή μόλυνσης (έλεγχος μετάδοσης)». Δηλώνετε επίσης ότι η εγκεκριμένη ένδειξη δεν ευθυγραμμίζεται με τις χρήσεις που προωθούνται από «φαρμακευτικές εταιρείες, πολιτικούς και επαγγελματίες υγείας».

Πράγματι, έχετε δίκιο να επισημαίνετε ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 δεν έχουν εγκριθεί για την πρόληψη της μετάδοσης από το ένα άτομο στο άλλο. Οι ενδείξεις αφορούν μόνο την προστασία των εμβολιασμένων ατόμων.

Οι πληροφορίες προϊόντος για τα εμβόλια COVID-19 αναφέρουν ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια προορίζονται για ενεργό ανοσοποίηση για την πρόληψη του COVID-19. Επιπλέον, οι εκθέσεις αξιολόγησης του EMA σχετικά με την έγκριση των εμβολίων σημειώνουν την έλλειψη δεδομένων σχετικά με τη μεταδοτικότητα.


«82,171 DEAD AND 6.5 MILLIONS INJURED FROM THE WORLD BIGGEST GENOCIDAL ANTICHRIST DICTATORSHIP WITH COVID VACCINES OF DEATH IN USA AND EUROPEAN DATABASE OF ADVERSE REACTIONS. 82.171 ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2022 (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4 , https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo . SOURCES- ΠΗΓΕΣ: https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 , https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions ».

ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ) ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ EMAILS ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ… Χ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ. Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232).

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΨΕΥΤΟΓΟΝΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v486bo9-pedophilia-and-child-rape-is-the-teaching-of-sodomy-to-children.html , https://www.brighteon.com/096a87a0-51ed-4701-b44e-28006416638e , https://ugetube.com/watch/IR8dV2uPyi4ZXRX .

«Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΣ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ): https://rumble.com/v20a1l0-orthodox-homology.html , https://www.brighteon.com/76fe92d6-a54b-4d56-9759-9c9943a2bcc4 , https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ...»

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site https://www.ελεύθερηβούληση.gr , https://www.freevolition.gr , https://web.archive.org/web/20231125103120/https://www.freevolition.gr , https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive .
Τα Κανάλια μου στις Διαδικτυακές Πλατφόρμες Βίντεο στο Rumble https://rumble.com/freevolition , στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition και στο Ugetube https://ugetube.com/@freevolition.gr .
Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr , https://twitter.com/freevolitiongr .

Show more
0 Comments sort Sort by