Video Player is loading.

Up next


Världen skakar - Guds rike kommer aldrig skaka! (Jesus svar på Cor*na forts...) - Marcus Bloom

vetlandafri.se
vetlandafri.se - 929 Views
12
929 Views
Published on 28 Dec 2020 / In People and Blogs

Marcus Bloom fortsätter predikan "Jesus - svaret på cor*navir*set" (https://www.youtube.com/watch?v=4x4VuX7v7PU) med ett nytt budskap: "Världen skakar - Men Guds rike kommer aldrig skaka!".Ett allvarligt och uppväckande budskap men som även visar på att Guds rike kommer vinna till slut! Det finns hopp även om det kan se mörkt ut. Predikan tar även upp flera saker som inträffar i världen just nu som matchar biblens profetior och Jesu undervisning. Skakningar i världen idag, katolska kyrkan skapar en världsreligion, David Wilkinsson och boken Synen. Lyssna nu!

Om du uppskattar våra sändningar prenumerera gärna på kanalen! klicka i klockan så sen skälver så får du alla aviseringar. Då får vi mer utrymme på Youtube och fler kan hitta till oss! gilla även klippen- på tummen upp ikonen!

Vill du stödja vårt mediaarbete kan du ge en gåva. swish nummer finns i videon eller här: 123 157 7667 (märk youtube gåva)

Tack för att du tittar. Hör gärna av dig om du har frågor om tro - vill lära känna Jesus. Vi finns där för dig i Vetlanda men även på Internet!

Vår hemsida: http://www.vetlandafri.se

Om oss:
Vetlanda Friförsamling är en fristående, samfundsoberoende, evangelikal, lokal församling som står på hela Bibelns grund. Detta innefattar allt från jordens skapelse till Jesu död på korset och Hans uppståndelse från det döda. Vidare löftet om en himmel för dem som tar emot Jesus och bekänner Honom som herre i sitt liv och som sedan låter döpa sig till Kristus.

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next