Video Player is loading.

Up next


BLI FRI FRÅN MÄNNISKOFRUKTAN & RÄDSLA - Stojan Gajicki - Vetlanda Friförsamling

vetlandafri.se
vetlandafri.se - 315 Views
12
315 Views
Published on 28 Dec 2020 / In People and Blogs

BLI FRI FRÅN MÄNNISKOFRUKTAN & RÄDSLA - Stojan Gajicki

En predikan som avslöjar satans planer för människor och hur han binder i rädsla vilket ger människofruktan. Kom ut och bli fri och berätta om Jesus för dem Herren visar dig. i den här predikan får du reda på vad bibeln säger om människofruktan och hur vi kan övervinna detta.

Sändning från Vetlanda Friförsamling.

Om du uppskattar våra sändningar prenumerera gärna på kanalen! klicka i klockan så sen skälver så får du alla aviseringar. Då får vi mer utrymme på Youtube och fler kan hitta till oss! gilla även klippen- på tummen upp ikonen!

Vill du stödja vårt mediaarbete kan du ge en gåva. swish nummer finns i videon eller här: 123 157 7667 (märk youtube gåva)

Tack för att du tittar. Hör gärna av dig om du har frågor om tro - vill lära känna Jesus. Vi finns där för dig i Vetlanda men även på Internet!

Vår hemsida: http://www.vetlandafri.se

Om oss:
Vetlanda Friförsamling är en fristående, samfundsoberoende, evangelikal, lokal församling som står på hela Bibels grund. Detta innefattar allt från jordens skapelse till Jesu död på korset och Hans uppståndelse från det döda. Vidare löftet om en himmel för dem som tar emot Jesus och bekänner Honom som herre i sitt liv och som sedan låter döpa sig till Kristus.

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next