Video Player is loading.

ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

411 Views
Published on 04 Jul 2021 / In News and Politics

ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ https://www.brighteon.com/ec89....7e54-83af-4749-9580- , https://rumble.com/vje7jx--....html .

ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ… ΩΣΤΟΣΟ, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΜΒΡΥΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ… ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝ QR CODE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ BARCODE 666 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666… Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666" http://www.freevolition.gr/666.htm .

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ ΤΟΥ… ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://www.brighteon.com/5d88....e964-3d29-4b35-a8b1- ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666… «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)».

Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΟΔΟΜΙΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2021 ΜΕ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ LOCAKDOWN ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ KAI ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟ LOCKDOWN…

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΟΡΩΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ 0,03% ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΟΤΙ ΤΟ 2020 ΔΕΝ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2019 https://www.statistics.gr/el/s....tatistics/-/publicat

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ 0,03% ΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ 2020 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2019 https://www.brighteon.com/3d95....7265-209d-471f-b514- ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Επιστολή ιατροδικαστών στην κυβέρνηση. Αμφισβητούν τους θανάτους από Covid-19. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PCR TEST https://www.brighteon.com/2da1....97b6-c225-4598-ad0e- . "FALSE THE PCR TEST. ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΤΕΣΤ https://cormandrostenreview.com/report". ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Crimes against Humanity the Coronavirus Scandal ΜΗΝΥΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ https://www.brighteon.com/7d87....26b7-8288-4c4a-bcb1- . Video by Dr. Reiner Fuellmich https://www.fuellmich.com .

ΩΣΤΟΣΟ ΟΣΟ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΓΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ… Άρθρo 2, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1: «O σεβασμός και η πρoστασία της αξίας τoυ ανθρώπoυ απoτελoύν την πρωταρχική υπoχρέωση της Πoλιτείας». ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: «Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Παράγραφος 4: Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ-ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ; ΒΙΝΤΕΟ: https://rumble.com/vg8wvn-27289715.html , https://ugetube.com/watch/JfSJhKDWrklG5wn , https://www.brighteon.com/d38b....d540-cc57-4290-8b5a- .)
Νόμος 3418: Άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή». Σύμφωνα μάλιστα με το Άρθρο 338 του Ν. 4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018: Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν. 3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η. Άρα η διάταξη του άρθρου 96 του Ν. 4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19 είναι για το καλάθι με τα σκουπίδια του δικτατορίσκου Μητσοτάκη. Επίσης στην σύμβαση του Oviedo 1997 (ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου. Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν. 3418/2005. ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ https://amazonios.net/katarree....i-i-ypochreotikotita .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΣΟ ΦΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ…

ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΜΟΟΥΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ, ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΟΜΗΝΙΑ, ΛΟΙΜΟ, ΛΙΜΟ, ΣΕΙΣΜΟ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ Ή ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΑΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ… «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)».

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΩΡΥΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΝΟΜΑ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2021 https://www.msn.com/el-gr/news..../politics/γεωργιάδης … ΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ…

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥΣ 666 ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ;

Show more
0 Comments sort Sort by