Video Player is loading.

Up next


Για να μην πέφτουμε διαρκώς σε πολύ βαριές αμαρτίες να ζητάμε από τον Άγιο Θεό με αδιάλειπτη προσευχή να δυναμώνει την ορθόδοξη αληθινή πίστη μας

103 Views
Published on 12 Feb 2023 / In News and Politics

Για να μην πέφτουμε διαρκώς σε πολύ βαριές αμαρτίες να ζητάμε από τον Άγιο Θεό με αδιάλειπτη προσευχή να δυναμώνει την ορθόδοξη αληθινή πίστη μας https://www.brighteon.com/90405feb-1a13-4d2c-a124-2be51d241ee1 , https://rumble.com/v299ry8-christ-give-us-the-true-orthodox-faith-to-save-our-soul.html .

Για να μην πέφτουμε διαρκώς σε πολύ βαριές αμαρτίες να ζητάμε από τον Άγιο Θεό με ταπεινό φρόνημα και αδιάλειπτη καρδιακή και νοερά προσευχή (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ) να δυναμώνει την ορθόδοξη αληθινή πίστη μας. Γιατί μόνο από αληθινό ορθόδοξο Ιερέα του Θεού, αποτειχισμένο από την παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού μπορούμε να κοινωνήσουμε, να εξομολογηθούμε και να συμμετέχουμε στα αγιαστικά Μυστήρια της Εκκλησίας μας για να μην πλανηθούμε προδίδοντας σαν τον Ιούδα τον Χριστό και την Μία Αγία Εκκλησία του και να μην χάσουμε την αθάνατη ψυχή μας στην αιώνια κόλαση. Γιατί η Μυστηριακή ζωή και ιδιαίτερα το Σώμα και Αίμα Χριστού με την Χάρη του Θεού μας απελευθερώνει από τα πάθη και τις αμαρτίες και μας ενώνει με τον Άγιο Θεό Πατέρα μας μόνο εφόσον διατηρούμε και ομολογούμε κάθε στιγμή την αληθινή ορθόδοξη πίστη μας άχρι θανάτου…

Γιατί «ὁ γὰρ ἐσθίων καὶ πίνων ἀναξίως κρῖμα ἑαυτῷ ἐσθίει καὶ πίνει, μὴ διακρίνων τὸ σῶμα τοῦ Κυρίου. διὰ τοῦτο ἐν ὑμῖν πολλοὶ ἀσθενεῖς καὶ ἄρρωστοι καὶ κοιμῶνται ἱκανοί» (Α΄ Κορ. 11, 29-30). ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΑΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΒΛΑΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

Ο ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΔΕΝ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ… ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΩΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο "ΑΛΑΘΗΤΟΣ" ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΟ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΥΙΟΥ" (ΦΙΛΙΟΚΒΕ) ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15 ΣΤΙΧΟΣ 26 «ὅταν δὲ ἔλθῃ ὁ παράκλητος ὃν ἐγὼ πέμψω ὑμῖν παρὰ τοῦ πατρός, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ παρὰ τοῦ πατρὸς ἐκπορεύεται, ἐκεῖνος μαρτυρήσει περὶ ἐμοῦ·».

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΑΛΑΘΗΤΟ", ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΟΣΤΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ "ΕΚΦΩΝΕΙ" Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ: "ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΓΕΤΕ..." ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΩΣ ΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ...
Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ" ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.


Γιατί δεν χάνουμε την Χάρη του Θεού και την επικοινωνία μαζί Του όταν πιστεύουμε αληθινά ορθόδοξα ακόμα και αν δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στην λατρευτική ζωή στους ναούς επειδή τους έχουν καταλάβει οι ψευτορθόδοξοι αντίχριστοι αιρετικοί οικουμενιστές πανθρησκειαστές σιωνιστές σήμερα… Όπως δεν συμμετείχε ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής στα ψευδομυστήρια των αιρετικών και δεν είχε καμία εκκλησιαστική κοινωνία και ήταν αποτειχισμένος από όλα τα Πατριαρχεία και τις Αυτοκέφαλες Εκκλησίες ΓΙΑΤΙ είχαν πέσει όλοι τότε στην αίρεση του μονοθελητισμού… Επί εικονομαχίας για 120 έτη ήταν αποτειχισμένος ο πιστός λαός του Θεού από όλους τους αιρετικούς εικονομάχους ψευδεπισκόπους και δεν όρισε ούτε συμμετείχε σε «νέες παρασυναγωγές δήθεν Συνόδους» μέχρι που μια αγία Οικουμενική Σύνοδος εκφράζοντας την ορθόδοξη πίστη του ποιμνίου επίσημα καταδίκασε τους αιρετικούς ψευδεπισκόπους και εξέλεξε νέους όπως μόνο αυτή έχει το δικαίωμα. Η μεταβολή του κοσμικού ημερολογίου δεν αποτελεί αίρεση γιατί δεν επηρεάζει την ορθόδοξη πίστη μας και η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος δεν όρισε ένα αναλλοίωτο ως δόγμα πάτριο ημερολόγιο παρά μόνον τον Πασχάλιο Κανόνα για να εορτάζουμε όλοι μαζί πάντα το άγιο Πάσχα μετά το Πάσχα των Εβραίων. Για αυτό δεν θα ήταν δυνατόν να καταδικαστεί Συνοδικά ένα κοσμικό ημερολόγιο εάν τηρεί τον Πασχάλιο Κανόνα που μόνο αυτόν όρισε ως «όρο» της η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος.

Γιατί είναι σαφέστατη εντολή του Χριστού και της Μίας Αγίας Εκκλησίας του: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)». "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)".

Μέγας Αθανάσιος
«Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
«Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
«Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321).

Επιπλέον ας δούμε την προφητεία για τον αντίχριστο «αλάθητο» αιρετικό Πάπα της Ρώμης με αρίθμηση 90) «Τον Πάπαν να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία» από το βιβλίο "ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ" του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ στην ιστοσελίδα http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=42718 . "Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΝ ΑΛΑΣ" http://www.freevolition.gr/euthimia.htm άρθρο – μελέτη της μοναχής Ευθυμίας, Ηγουμένης της Ι. Μονής Αγίου Κοσμά Θέρμου Αιτωλ/νιας αποτελεί απάντηση σε όσους αμφισβητούν την διδαχή του αγίου Κοσμά «τον Πάπα να καταράσθε».

Μου έλεγε πρόσφατα ένας υποτίθεται αποτειχισμένος μοναχός ότι οι αγιορείτες και η πλειονότητα του λαού αντιστέκονται στην παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού ενώ δεν είναι αποτειχισμένοι οι περισσότεροι παρά ελάχιστοι αληθινά και για αυτό άλλωστε διώκονται ελάχιστοι. Αυτός ο «υπεραισιόδοξος» μοναχός όμως γνώριζε ότι στην Ψευτοπανορθόδόξη Σύνοδο της Κρήτης το 2016 αναγνωρίστηκαν πλέον επίσημα δημόσια για πρώτη φορά Συνοδικά όλες οι αιρέσεις ως Εκκλησίες https://ec-patr.org/patriarchiki-ka-synodiki-gkyklios-pi-t-sygklisei-t-s , ο παπισμός, ο προτεσταντισμός, ο μονοφυσιτισμός και άλλες στο πλαίσιο της αντίχριστης σιωνιστικής παναίρεσης πανθρησκείας του οικουμενισμού. Γιατί προωθείται η αντίχριστη σιωνιστική παναίρεση πανθρησκεία του οικουμενισμού και από το 1948 (συμπτωματικά ιδρύθηκε το 1948 το σιωνιστικο κράτος του Ισραήλ;) που ιδρύθηκε το «Παγκόσμιο Συμβούλιο εκκλησιών του αντιχρίστου» https://www-oikoumene-org.translate.goog/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el , στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 300 προτεσταντικές αιρετικές ομολογίες μαζί με τους υποτιθέμενους ορθόδοξους οικουμενιστές, τους παπικούς, τους μονοφυσίτες και άλλους αιρετικούς και προωθούνται οι σχέσεις με άλλες θρησκείες προετοιμάζοντας το έδαφος για τον αντίχριστο σιωνιστή ψευδομεσσία τους.

ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΟ 2020, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ https://rumble.com/v20a1l0-orthodox-homology.html , https://www.brighteon.com/76fe92d6-a54b-4d56-9759-9c9943a2bcc4 , https://ugetube.com/watch/2BhBtQrfoRZsV5O ΤΟΥ «ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΟΓΙΟΥ» ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ https://rumble.com/v24uwoc-82171-dead-6.5-millions-injured-from-the-world-genocide-dictatorship-with-c.html , https://www.brighteon.com/a86918c0-c882-4e86-adcc-1f4e183cf8d4 , https://ugetube.com/watch/qBNeNPLpLiuOiGo . SOURCES- ΠΗΓΕΣ:
https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 ,
https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions . ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΑΤΑΝΟΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 82 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ 2022 ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ.

«Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς; (Λουκ. 18, 8)».

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου, my Journalistic Web Site www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr , https://web.archive.org/web/20220206223816/http://www.freevolition.gr/ και το Κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition , ΣΤΟ UGEtube https://ugetube.com/@freevolition.gr και στο https://rumble.com/freevolition . https://archive.org/details/@freevolition?tab=web-archive . Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://togethergreece.com/freevolition.gr , https://twitter.com/freevolitiongr .

Show more
0 Comments sort Sort by

Up next